Çok geçmiş olsun nirengi74, düşünce resim çekmek neden aklına gelsin ki, bu kadar saçma birşey olabilir mi, iki üç ahmak bakıp sevincek diye düşmenin resmimi çekilir.
Bu akşam motoruyla çıkıp gelen herkese helal olsun, hepinize hayranım:cat:
[/URL][/IMG]![]()
kardeş bişi yok sağlamız ewe 200 mt kala düştük düşün gerisini
ama siz birde tanrınınkırbacını görmeliydiniz bak onun resmini çekmediğime pişmanım aynaya bakıyorum arkadan kanuni tigerin ustünde bi buz kütlesi bir kardan adam geliyo yaw yok böle bişi
birde tuğçe benimsana metettiği o ixon eldivenler varya salla ellerim buz tuttu tanrınınkırbacı ile elllerimizi durup motürürlerimizin agzostlarında ısıttık yani ixon da tırt çıktır:
:cherry:
Ben eldiven buldum onu alcam..
Ama bu havada daha fazla sıcak tutan bir eldiven olacağını sanmıorum onunda:cherry:
babaçi ve arslanfb 'de olsaydı keşke::blusssh:::saad::
eger goruntu istiosan alpinestar eldiven var haingerickmidr nedir işte orda 230euro![]()
:cherry:
Ben eldiven buldum onu alcam..
Ama bu havada daha fazla sıcak tutan bir eldiven olacağını sanmıorum onunda:cherry:
babaçi ve arslanfb 'de olsaydı keşke::blusssh:::saad::
Nirengi 74 Bakıyorum Artıkın Olayı Kapmışsın He Lal Sana.....
Yavvf Tuğcecik sorma valla orda olamamak çok can sıkıcı ama bir daha ki sefere acısını çıkarırız valla Coşkunda kaşığı alamadıya vay anam vayyy
siyah bere unutan arkadaş kimse benden temin edebilir (((tabi bu soguk havada çok makbule geçti sıcak cıcak geldim eve ((
artık bidahaki buluşma yaza olur .. bukış bende güvende bere sevgiler ((((
![]()
Ben Coşkuun babaçi gecek diye 2-3 kaşık getirmiştim:cherry:
Bir dahakine o zaman:bounce::cat::wiinkk:
Ooooo maşallah valla kaşık doğurmuş şimdiden 3 tane olduysa bir dahaki buluşmaya takım
tamamlanır coşkunun da boy boy kaşıkları olur:queen::queen:
aYe abi pişmaniye için bende teşekkür ederim:queen::queen:
Miss gibin bi buluşmaydı, hatta offroad keyfi öyle sardı ki dayanamayıp bir de orman turuna çıktım ve anca bilgisayar başına geçtim.
Gelen herkesin ayağına sağlık, güzel akşamdı:cat:
Ön tamponumdaki buzlara bakınız;
![]()
abi helal sana sitenin emanetcisi :cat:
şilede bende 12-13 anahtarımı kaybettim o da sende mi:queen:
jesse abi resim içinde teşekkürler fenada çıkmamışım hani:bounce:
para var huzur var :queen::queen::queen::queen:
evet hep boyle anları kovalarım .. efsane foto by erol atar :cat::queen::queen: