İyi toplaşmalar size millet .Sınaw sebebiyle değil toplantıya gelmek evden çıkamıyorum ::gazete::ale:
1.Wallace
2.Apv_41
3.Alp_Tunay
4.Gittardando(gönülden katılıyor)
5.Karmacoma
6.extreme1925
7.Arapkadri
8.Bcoskunsoy
9....Banane bende ekleyecem.....:queen::queen::queen:
10....
11......
allah zihin açıklığı versin fadıl![]()
teşekkür ederim cengiz abi mutlu ettin beni wallahi billahi...Allah Türk milletimizi korusun...
Abi sapıkmısın,böyle toplantı başlığı mı olur :queen:Mekan neresiOlmaz öyle boşlukları doldurun
Hemen karar verile,başlığa yazıla..Tez cevap gele..
bu hafta degil bi sonra ki hafta cok saglam olacak... cokkk. hem de coookkkk....
arkadaşlar nekadar isterdim anlatamam tam 1 hafta boyunca cumayı bekledim toplantıya katılmak için,ama 15.02.2008 öcalan ın yakalanma yıldönümü olduğu için biz çalışıyo olucaz o yüzden çok üzgünüm ben katılamayacağım...r:
r:
r: sizlere iyi eğlenceler eğlencenizi topikten takip ederim fotograf çekmeyi unutmayın iyi geceler,iyi eğlenceler...
Kardeşim doğru mu düşündüm ben? Yerim seni beyaaawww. Kop gel işte ne işin var oralarda?
arkadaşlar nekadar isterdim anlatamam tam 1 hafta boyunca cumayı bekledim toplantıya katılmak için,ama 15.02.2008 öcalan ın yakalanma yıldönümü olduğu için biz çalışıyo olucaz o yüzden çok üzgünüm ben katılamayacağım...r:
r:
r: sizlere iyi eğlenceler eğlencenizi topikten takip ederim fotograf çekmeyi unutmayın iyi geceler,iyi eğlenceler...
Siz hayır dualarınızı eksik etmeyinallah zihin açıklığı versin fadıl![]()
Fadılcım hadi iyisin..Atamalar başlamış.....:bounce::wiinkk:
İyi toplaşmalar size millet .Sınaw sebebiyle değil toplantıya gelmek evden çıkamıyorum ::gazete::ale:
gönülden katılanlar listesi
1-) csalgin![]()
ooooooo bu liste çok uzar o zaman. tüm Mt bize gönülden atılır çünkü