[MT İzmir] 15 Şubat Cuma "Kimse Başlık Açmadı Bari Ben Açayım" Toplantısı

İyi toplaşmalar size millet .Sınaw sebebiyle değil toplantıya gelmek evden çıkamıyorum ::gazete:: :pale:

fadıldan bişi olmaz ya allah ne verirse versin :mrgreen:gelsin motorcu yapalım sınav yok, harç yok, borç çok,mangal çok,sohbet çok, okuyacakta ne olacak yine motorcu olacak ve öyle kalacak, bizden tek farkı okumuş motorcu olacak, sanki daha iyimi viraj yapacak, yoksa gazsız tekeremi kalkacak,yada ayağı yere değince ateşmi çıkacak :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
1.Wallace
2.Apv_41
3.Alp_Tunay
4.Gittardando(gönülden katılıyor)
5.Karmacoma
6.extreme1925
7.Arapkadri
8.Bcoskunsoy
9....Banane bende ekleyecem.....:queen::queen::queen:
10....
11......

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

allah zihin açıklığı versin fadıl :p

Niyee ki? Çalışmıyormu kafası?.....:queen::queen::queen: Halbuki dışardan bayaaa zeki duruyor....:cat::cat::cat:

Fadılcım hadi iyisin..Atamalar başlamış.....:bounce::wiinkk:

Son düzenleme:
Listeye benide ekleyin, yada dur ben ekleyim kendimi
1.Wallace
2.Apv_41
3.Alp_Tunay
5.Karmacoma
6.extreme1925
7.Arapkadri
8.Bcoskunsoy
9....Banane bende ekleyecem.....
10.EliteXC

umarım aksilik olmazda gelebilirim..

arkadaşlar nekadar isterdim anlatamam tam 1 hafta boyunca cumayı bekledim toplantıya katılmak için,ama 15.02.2008 öcalan ın yakalanma yıldönümü olduğu için biz çalışıyo olucaz o yüzden çok üzgünüm ben katılamayacağım...:pr::pr::pr: sizlere iyi eğlenceler eğlencenizi topikten takip ederim fotograf çekmeyi unutmayın iyi geceler,iyi eğlenceler...

desene yine yaptı yapacağını bu .......... kocaman bir grubun değerli bir üyesini toplantıdan eksik bıraktı, üzülme kardeşim sen oradayken biz senin sayende huzur içinde toplantı yapacağız olayın bu tarafını düşün yine bizim için çalışıyorsun allah sabır versin ve sizi korusun :cat:

:) teşekkür ederim cengiz abi mutlu ettin beni wallahi billahi...Allah Türk milletimizi korusun...

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
:) teşekkür ederim cengiz abi mutlu ettin beni wallahi billahi...Allah Türk milletimizi korusun...

Yarın kalabalık mekanlara gitmemek lazım..Hatta uzak durmak lazım.....:cat::cat::cat:

Neyse..Umarım sorun yaşamadan atlatırsınız nöbetinizi....:cat::cat:

Abi sapıkmısın,böyle toplantı başlığı mı olur :queen:Mekan neresi :p Olmaz öyle boşlukları doldurun :)
Hemen karar verile,başlığa yazıla..Tez cevap gele..

abi sapık mapık başlıksız kalma durumundan iyidir

bu hafta degil bi sonra ki hafta cok saglam olacak... cokkk. hem de coookkkk....

Kardeşim doğru mu düşündüm ben? Yerim seni beyaaawww. Kop gel işte ne işin var oralarda?
arkadaşlar nekadar isterdim anlatamam tam 1 hafta boyunca cumayı bekledim toplantıya katılmak için,ama 15.02.2008 öcalan ın yakalanma yıldönümü olduğu için biz çalışıyo olucaz o yüzden çok üzgünüm ben katılamayacağım...:pr::pr::pr: sizlere iyi eğlenceler eğlencenizi topikten takip ederim fotograf çekmeyi unutmayın iyi geceler,iyi eğlenceler...

Hakkaten, 8 sene oldu dimi? yoksa 9 mu?Hala yattığı yerde biyerlerini büyütüyor herif...

1.Wallace
2.Apv_41
3.Alp_Tunay
5.Karmacoma
6.extreme1925
7.Arapkadri
8.Bcoskunsoy
10.EliteXC
11+1.bikerboy35

+1 olarak gelebılırım

görev nedeni ile oluşan mazeretin karşısında diyecek laf yok, bu hafta gelmemen MYK tarafından devamsızlıkdan sayılmayacaktır mutlaka :), sende bu toplantıya gönülden katılanlar şeklinde ekleyiverirsin adını listeye, bundan eminiz :wiinkk:
sükunet içerisinde huzurlu bir nöbet geçirmen dileğiyle, haftaya görüşürüz.

allah zihin açıklığı versin fadıl :p
Siz hayır dualarınızı eksik etmeyin :pale:
Fadılcım hadi iyisin..Atamalar başlamış.....:bounce::wiinkk:

Bu yapılanlar atama değil bile malesef:pale:Halkı gözünü boyamak için yapılan oy avcılığı .Sizi atacam deyip 5 ay bekletip sonunda komik bi rakam :farao:
Neyse ücretli öğretmen köleler var zati hüsamettinin sırtı yere gelmez herkesi öğretmende yaptı :pale: Açık yok diyolar atamıyolar ama 2 okuldan ücretli olarak çalış diye teklif geliyor:pr:
Cengiz abi bu seferde olmazsa kırımızı ışıklarda peçete çiçek falan satar ya da kuryelik yaparım :salut:

Son düzenleme:
oo liste baya kabarmış hoşuma gitti sıkı bir muhabbet olacak anlaşılan

1.Wallace
2.Apv_41
3.Alp_Tunay
5.Karmacoma
6.extreme1925
7.Arapkadri
8.Bcoskunsoy
10.EliteXC
11+1.bikerboy35

Altımda sağlam bir motosiklet olsa inanın 10 dakika görmek için bile gelirdim. Bu ne can sıkıntısı...
Bu ne saçma hayat,
Bu ne dingil hayat yaa..
Bu ne kopuk hayat ,
Bu ne manyak yaşam tarzı ya,
Bu ne bohem ya...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar