Süper Eğlenceli Bi Video Oyunu Canınız Sıkılmaz Garantili

Ulaşmaya çalıştığınız sayfaya erişim yetkiniz bulunmamaktadır...

Reason:
The Websense category "Adult Content" is filtered.

--------------------------------------------------------------------------------

URL:
http://www.caloynasin.com/

:pale:

Bu hatun cacık süpürüz yoq galiba :queen: Kemal nedir abijim bunun süprüzü bi anlat.. veya süprüzü gören varsa bi zamet bizede sülesinde , LCD ekrandan olmayak :queen:

Ben sürprizi gördüm valla şimdi. azmettim gördüm. Göremedim daha doğrusu. :) Dans ediyor dans ederken arkasını dönüyor kıyafetinin üstünü çıkartıyor. Dans etmeye devam ediyor. Önünü döndüğünde eliyle kapatıp dans etmeye devam ediyor. 1 1.5 dakika bu şekilde dans ediyor. Ellerini çekiyormu diye beklemeyin çekmiyor. :) sadece arkasını dönünce ellerini açıyor. Okadar fazla birşey beklememek lazım. :)

Ben sürprizi gördüm valla şimdi. azmettim gördüm. Göremedim daha doğrusu. :) Dans ediyor dans ederken arkasını dönüyor kıyafetinin üstünü çıkartıyor. Dans etmeye devam ediyor. Önünü döndüğünde eliyle kapatıp dans etmeye devam ediyor. 1 1.5 dakika bu şekilde dans ediyor. Ellerini çekiyormu diye beklemeyin çekmiyor. :) sadece arkasını dönünce ellerini açıyor. Okadar fazla birşey beklememek lazım. :)

Olsun ya iyiymiş.Yanlız olduğum bi gün deniyim ben bunu.:queen::queen:

kemal bu hatun çok huysüz yaw uğraşamam ben nerden buluon böle enteresan işleri

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alayını bitirdim bi cacık olmadı yaa dur gene deniyim gizem bi duysaaaa:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben de döverim karıdan güzel ritim tuttum bi göbek bile atmadı hedaye olarak sürtük nolcak:mrgreen:

Bende döverim yaw bütün oyunları geçtim ama süpriz yok yalancı len bu hatun:queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
bu karıdan daha güzel oynayabilen biri varmı..:mrgreen:

ben hiç beğenmedim kardeşim bu ne yaa alla alla karı oynamıyo resmen sallanıyoo..:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar