- Konu Yazar
amin kardeşim, kuyruk esprisini anlamadım ama ya :mrgreen:hayırlı olsun hocam.arkadaşlar kuyruğu düzeltmiştir sanırım:mrgreen:
sağolasın erdocum, sizin tecrübenizden yararlanıcam mutlaka.:rendeer:Hayırlı uğurlu olsun hocam sevindim bizim ekibe katıldığın için1200km de sanırım makina. 1000km bakımı yapıldı isede bence genede yaptır.Yağını değiştir.Bundan sonra 4000km bakımı var servisinde yaptırmanı tavsiye ederim.Güzel motor memnun kalırsın umarım.Saygılar.2.el nekadara aldın sakıncası yoksa
pardon yazmıssın![]()
![]()
r:
r: uyguna almışsın .2008 model olmasıda avantaj.:cat:
iyi dileklerinin binlerce katını Allah sana versin abicim amin cümlemizi :rendeer:Emin hayırlı olsun paşam be..:rendeer:
Valla yeni gördüm bak...
Allah kaza bela vermesin..
Allah seni sevdiklerine bağışlasın..
Tekerin yere düz bassın..
Gülegüle tekere gelesin..
Allah nazardan saklasın..
Motorun benzinsiz gün görmesin..
Trafik polisiyle işin olmaya..
Ceza yemeyesin..
.
Daha sayayım mı paşam..:wiinkk:
Vallahi çok sevindim yaw..:rendeer: :rendeer:Ben nasıl görmedim bu topici hayret..r:
.
Bu arada emeği geçen tüm arkadaşlarıma sevgiler..:cat:
Allah onlarıda sevdiklerine bağışlasın..:rendeer:
ne zaman istersen ıslatırız en sevdiğim kız kardeşim :cherry: bana kırbaçlama tekniklerini öğreteceksin daha :rendeer:Allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın kardeş. hayırlı olsun diyorum ve en yakın zamanda ıslatalım şunu![]()
amin cümlemizin teşekkür ederim :rendeer:hayırlı olsun tekerin düz bassın senin ve tüm motorcu arkadasların
sağol ilhancım daha iyisi senin olsun, yeşili çok aradım fakat sonradan öğrendimki bunların yeşil rengi yokmuş :queen:wow siteye girmeyeli neler olmus nelerhayırlı ugurlu olsun emin abi kazasız surusler dılerım :rendeer: ama motosikletin rengını beyenmedım YEŞİL olsa daha iyi olurdu :queen:
sağol abicim teşekür ederim :rendeer: hem kamyondan sonra ismail usta baya iyi toplamış motoru desene :cherry: ayrıca yeşil kuaför tadilattan çıksın hemen traşa gidicem :cherry: kısmet bu işler ilerde 600f i de görürüz inşallah:wiinkk:ahanda biride burda..
tyeker teker gelin ölümmm
sen deilmiydin şilede beni kenara çekip boğazlı kazağın ne kadar sexi olduğunu söleyen, soorada bizim vat69 grubu duydu die bbeni afişe etmeyin abi, ben çoluk çocuk sahabıyım die ağlayan:queen:
dökerim foyalarını metöhöfötö:cherry:
bu arada M-in yeşiloülu kardeşim
hayırlı uğırlu olsun motorun güle güle kullan,
ne kadar üstünden kamyon geçmiş olsada, dana önce 3 sefer kol çıkarmış olsada aldın motoruii iteledim sana:queen:
şaka şemal bi yana Allah güzel günlerde binmeyi nasib etsin, umarım binlerce kilometreler yaparsınız bi arada taaki 600f ini alana kadar:cat::cat::rendeer:
renigi Yeşil deil ama
YEŞİL KUAFÖR den aldı motürü:queen:
vay komşum sağolasın yetkili servis ise giderim tabiki :wiinkk:bu arada bende gazi osman paşadayım motorun için sana tek tavsiyem gazi osman pada MOTO-R zeki ustaya git mass plazanın tam karşısı![]()
çok sağolasın amin cümlemize :rendeer:güzel bir seçim yapmışsın, güle güle kullan, kazasız belasız inş.
teşekkür ederim gültekin abi cümlemize, panzehir bulamadım napiim :cherry:Hayırlı uğurlu olsun, kazasız, belasız, arızasız kullanırsın inşallah.:wiinkk:
metokekosu, sonunda seni de zehirlemiş. :mrgreen:
teşekkür ederim tayfurcum 2.750 ye aldım 1250 kmde 2008 model.hayırlı olsun kardeş, güle güle kullan,
kaça aldın sorması ayıp.
sağol teyze bu cüsseye göre motoru bırak pantolon bile bulmak zor :cherry: bujim sağolsun :wiinkk:Ula M inn... Hayırlı olsun sonunda cüssene göre bi motor almışsın
Vallaa bu film yalan olur diyodum ama kuzu sayesinde film hayata geçirilmiş
Güle güle bin tekerin düz bassın.. :rendeer:
teşekkür ederim barancım hepimize inşallah :rendeer:Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum![]()
teşekkür ederim çok sağol kardeşim hepimize :rendeer:Hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle............
çok teşekkür ederim bülentcim, aynen dediğin gibi parça fiyatı ve beni "tartmaması sebebiyle" caydım ondan :cherry:hayırlı uğurlu olsun...kazasız belasız kullanasın inşallah...sanırım CBR isitiyodun ama sürüş pozisyonu ve yedek parça fiyatları olarak CBF seni çok daha rahat ettirecektir...:cat:
çok teşekkür ederim patronum erhan abi cümlemize inşallah :rendeer:Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler :cat:
hahahaha abi kendimemi aldım yani sevgülüler günü hediyesini:cherry: sağolasın abicim ama gezilerde çıldıracak o tek kişi ben mi olucam yoksa artçımmı bilemiyorum :mrgreen:allah allah tesadüfe bak sevgililer günü hediyesi gibi olmuş:mrgreen:
M in hayırlı olsun:rendeer::rendeer::rendeer:
artıkın gezilerde enfazla bir kişinin çıldırmasına sebeb olursun:queen:
hepimizin olsun abicim çok teşekkür ederim :rendeer:Sevgiili emin nihayet senide motorize yaptılar sonunda eh hayırlı olsun tekerin dğz bassın yolun ve farın açık olsun,kaskın olsun,koruma ve A2 olsun olsunda CBF olsun darısıda olmayanların olsun
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Allah kaza bela vermesin.
Allah razı olsun cümlemize :rendeer:
Son düzenleme: