dikkat..... EDS yakıyor

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar motor kullanırken imkanınız varsa emniyet şeridini kullanmayın ben hep kullanıyordum ve cesasını bugün gördüm 08.01.2008 de eds kameraları foto çekmiş cezayı bugün tebliğ ettiler.dikkatli olun sizde yanmayın benden uyarı.

Geçmiş olsun Ümmet abi...
E artık aralardada yol kalmıyyor,trafik o kadar çok ki...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Plakamı gömerim o zamaaaaannn
Unutupta geçerim o zamaaaannnnn

:p

arkadaşlar motor kullanırken imkanınız varsa emniyet şeridini kullanmayın ben hep kullanıyordum ve cesasını bugün gördüm 08.01.2008 de eds kameraları foto çekmiş cezayı bugün tebliğ ettiler.dikkatli olun sizde yanmayın benden uyarı.

:queen: hayırlı olsun abi tadı nasıldı ? :queen::queen::queen:

Abowwww,ümmet sen ne diyosun ya,ben kimbilir kaç kere geçmişimdir,sen cezayı nerde yakalandığın için yedin yer belirtilmişmi:silent:

geömiş olsun
benimki de yolda sanırım..gelir bu günlerde..
napalım ödeyeceğiz artık

olana çare bulunmazmış ümmet abi geçimiş olsun...:) artık desene bu yaz bunaltıcı trafikte emniyet şeridinden takılmak yerine kendi şeridinde doğru düzgün gitmeyi bilmeyen dengesiz 4 tekerlerle uğraşıcaz...:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
olana çare bulunmazmış ümmet abi geçimiş olsun...:) artık desene bu yaz bunaltıcı trafikte emniyet şeridinden takılmak yerine kendi şeridinde doğru düzgün gitmeyi bilmeyen dengesiz 4 tekerlerle uğraşıcaz...:pale:
bülent ben cezayı yedim ve ödedim,başlık açmamın sebebi sizlere duyurmaktı aynı şeyi yaşamamanız için, evet yazın malesef dediğin gibi olcak.

kavacıkta hakan abi yalnız bütün eds lerde vardır kamera

bütün EDS yazan yerde kamera yok...mesela Bulgurludan Altunizadeye giden yolda tünel vardır...orada emniyet şeridinde EDS yazar ama kemıra yoktur..bunu herkes az çok bilir...

ama olması gereken bişey buna laf yok...caydırıcı etkisi var...orada tünel içinde emniyeti kullanan adamları kornayla bayağı taciz ederler...aynı korna sesi tünel içinde yankılandığı için kendi kendimizin kafasını şişiririz...o korna seslerinden sonra ilgili kişi artık yediği küfürlerin farkına varıp paşa paşa sola geçer...ben ettim siz etmeyin diye...

bir örnekte Okmeydanında TEME giden bir viyadük var...oradada EDS yazar ama kemıra yine mevcut değildir...yersen yani...

Motosikleti
Dl650vstorm
eeee bu nası iş sağ şeritden gideriz arabalar korna çalar arıza şerit i zaten yasak?!?!????:silent:

Adı üzerinde EMNİYET ŞERİDİ ; cankurtaran, itfaiye, arama-kurtarma araçları vs vs. ihtiyacı olan insanlara yardım etmek için o yolu kullanıyor. Bizim o yolları taciz etmemiz zaten yanlış birşey. Ceza yazılması çok isabet! :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar