ufak tefek basmaya çalıştım.
130 gördüm tek kişi düz yolda antalya alanya yolunda ama daha gidecektide yeni olduğu için zorlamak istemedim ama tahminimce 160 a kadar çıkabilecek diye düşünüyorum hızlanmaya göre yani.
şu çok hoşuma gitti daha önce ybr 125 kullanıyordum onda 100den sonra sanki havada gidiyordum.
bunda ise daha bi yola oturuyor gibi hissettim en ufak bi zorlanma hisside olmadı motorda
ufak tefek basmaya çalıştım.
130 gördüm tek kişi düz yolda antalya alanya yolunda ama daha gidecektide yeni olduğu için zorlamak istemedim ama tahminimce 160 a kadar çıkabilecek diye düşünüyorum hızlanmaya göre yani.
dostum birde rodaj süresince sence arasıra yüksek devirlere çıkmam bi sorun yaratırmı
bende zaten gördüm demedim ama görecek hissine kapıldım :cat:
dostum birde rodaj süresince sence arasıra yüksek devirlere çıkmam bi sorun yaratırmı
hayırdır arkadaşlar, başlık hala devam ediyor..
hala satıyolar mı bu motosikleti? daha doğrusu o fiyata satmaya uğraşıyorlar mı hala? ii sabır varmış.. ben çoktan vazgeçip aldıkları motosikletleri geri yamahaya göndermişlerdir diye düşünüyordum. demek ki bayilerin elinde patladıah bi üzüldüm bi üzüldüm ki sormayın
![]()
arkadaşlar dün beldeyamaya ybr 250 nin fiatı hakkında attığım maile cevap vermişler.uygun bi fiata çekebilirlerse güzel bi 250 lik motosiklete binme şansımız olabilir.
gelen cevap;
Her sene, Yamaha kullanıcılarının en fazla rağbet gösterdiği ürünlere yönelik çeşitli kampanyalar yapmaktayız.
YBR 250 model motosiklette kampanya yaptığımız ürün kategorileri içerisinde yer almaktadır.
2008 senesi içerisinde yüksek ihtimalle YBR 250 model motosikleti içeren bir kampanya tarafımızca yürürlüğe girecektir.
Fakat bu kampanyanın içeriği ve zamanı ile ilgili tarafınıza net bir bilgi vermenin yanıltıcı nitelikli olduğuna inanıyoruz.
Bununla beraber, YBR 250 ile ilgili talebiniz sistemimize kayıt edilmiştir. İlerleyen süreçte, YBR 250 ürüne ilişkin herhangi bir kampanyanın yürürlüğe girmesi durumunda tarafınıza kampanya ile
ilgili tüm bilgiler mail yolu ile iletilecektir.
Saygılarımızla