Hidrolik uygulama güzelmiş...Bunu bi hal çaresine bakmak gerek yok...Hidrolik hem rüzgara karşı da koymada daha başarılı olabilir...
Hidrolik uygulama güzelmiş...Bunu bi hal çaresine bakmak gerek yok...Hidrolik hem rüzgara karşı da koymada daha başarılı olabilir...
kalıp olarak çok basit bi yapıya sahip iki düz metal birbirlene menteşe ile başlanıyo üste gelen kısım kuyruk kısmına monte ediliyo mekanizmayı çözemedim nasıl bi mekanizma koymuş!
fikri olan varmı ?
bence sele altına şanzımanlı kücük bir motor koymuştur ileri geri hareketle olayı cözmüştür aslında yapılması zor bişey degil bence:cat:
Daha öncede söyledim AR-GE sini yapmıştım (Erhan'ın siparişiydi valla kendime değil)
Test için yaptığım bi eşşek üstüne monte edip çalıştırmıştımta, torklu bir motordu hem rüzgar açamaz yani. Değil rüzgar yaptığım sistemi kapalıyken elle de açamazsınız (açıkkende elle kapanmıyor tabi.)
Fakat eksozu sele altı olan motora monte etmeye çalıştığımızda yer darlığından dolayı oluşturduğu görüntü kirliliği yüzünden montajı bitirmemiştim.
Fakat bugün bir tane mekanik yaptım, tamamen deneme amaçlı herhangi bir yasal taşıta takılmamıştır bilginize.
Sistem güzel çalışıyor şu an, kapandığı ve açıldığı anda sağlıklı bir şekilde yerinde duruyor.
Buna bir motor ilave edilebilir.
Fakat bence gereksiz.
Yada bisiklet fren teli ile bağlantı yapılıp açıkken sadece kapanması sağlanabilir, gidona bir jikle kolu filan takılır mesela. Giderken kolu çekersiniz kapanır.
Duruncada açarsınız![]()
Olcay hazır elin değmişken birde şu anti radar olayına el atsan beee.:mrgreen:
En azından elemanlarınında yazıldıgı devre şeması ile baskı devre şemasını versen yinede iş görür :cherry:
En azından elemanlarınında yazıldıgı devre şeması ile baskı devre şemasını versen yinede iş görür
O AYE nin işi.
Sizi kozmik motorcular :mrgreen:
Sırada hangi projeniz var.
Park halindeyken; polisi görünce kaçan motor. Olabilir mesela :queen:
Bu icat güzel olmuş. Bence trafikte bizi çekemeyip şikayet edebilecek dengesiz 4 teker sürücüleri için güzel çözüm.. :cat: