[İzmir - MT]

sen atla motora gel de ben 15 dakika sonra ordayım:) yeterki artık motor muhabbeti yapabileceğim arkadaşlar olsun ...

sen atla motora gel de ben 15 dakika sonra ordayım:) yeterki artık motor muhabbeti yapabileceğim arkadaşlar olsun ...

dün akşam 7 de atlıcaktın motora=) sen forumlardan ve izmir MT topiğinden uzak durma.. takip et cuma toplantıları oluyor o zaman atla motora git bulusmaya basit yeterki benim gibi 16 çalışma! zamanın varsa hemen git :) benim zamanım olsa alp abinin kapısının önünde çadır kurarım =)

tamam işte zamanı gelmiş canına tak etmiş şimdi kesin gelirsin takipte kal çarşamba başlık açılır cuma toplantı yapılır :cat:

herdem kardeşim madem böyle bir eksiklik hissdiyosun, bir dahaki toplantı duyrusunu görüp gelmezsen ne biz sana nede sen bize ayıp etmiş olmazsın ama bence kendi kendine ayıp edersin:wiinkk: gelincede neden daha önce gelmemişim diye kendine çok kızacaksın.
::tutkuy::

herdem kardeşim madem böyle bir eksiklik hissdiyosun, bir dahaki toplantı duyrusunu görüp gelmezsen ne biz sana nede sen bize ayıp etmiş olmazsın ama bence kendi kendine ayıp edersin:wiinkk: gelincede neden daha önce gelmemişim diye kendine çok kızacaksın.

gelen bir pişman gelmeyen 1000 :rendeer:

Neyse hadi ben bişey demiyorum . şimdi yatıcam sabah erken kalkıp Akçaya doğru teker çevirmeyi düşünüyorum . hayırlı geceler iyi uykular herkese

sen birşey demesende biz anladık rahmi amca ( yedik fırçayı DEDEDEN :mrgreen:)

bu hafta tatıldeyız malum subat tatılı o yuzden memlekete gıdıorum ama bu haftadan sonraki tüm toplantılara katılırım

gelen bir pişman gelmeyen 1000 :rendeer:

abi gelen bir pişman derken ewe gec gelip hanımdan azarı yeyip kapının önünde yatmayı kasdettin galiba:)...

Son düzenleme:
Hocam Vietnam'ın suyu mu çıktı? :p

gerçi onlar çoktan uyudu ama, seninki de doğru bir yaklaşım yani... :)

Arkadaşlar, sizinle müjdeli bir haber paylaşmak istiyorum, yaklaşık 1 saat önce bir telefon geldi ve bir dizi film için yaptığımız müzik kabul edilmiş, Martta İstanbul'a gidiyorum kayıtlar için :)

Wallace, oldu abi o iş...:queen:

Moderatör (forrap)
Ooooooooooo hadi hayırlısı Gittarım :rendeer: Çoook sevindim:cat:
Tebrikler..:)
Umarım bu açılan kapı daha nice kapıları açar,günün birinde televizyonda ya da başka yerde çıktığında bak bu bizim gruptan arkadaş deriz :)
Sen bizi unutursun gerçi:p Kim bunlar abi,tanımıyorum uzaklaştırın korumalar :p
Mavi diyemeden ma da kapattırırsın ağzımızı korumalarına :p
Heheh,tamam abarttım:)

Cidden sevindim,hayırlı olsun tekrar :cat:

Sizi bir yerden tanıyor muyum? (şimdiden başladı bende unutkanlık :p)

kimsiniz kardeşim, benim bilgisayarımda ne arıyorsunuz siz :silent:

biz kendimizi öyle bir hatırlatırızki bir daha cümle alem unutmaz:p birde şu tarafından düşünün olayı ASPENDOS ta sahneye çıkıyorsun seni sahneye bir GOLDWİNG getiriyor arkasında 20 kadar race koruma olarak dansçı kızlar cross ların üzerinde show yapıyor :queen: tüm takım MAVİ ve ateş KIRMIZI

Abim benimmm!!!

Sen unutulur musun yahu :queen:

Seni unutanın goldwingi çin malı çıksın :)

Bu arda, yarın kana ihtiyacımız olabilir arkadaşlar, beraber büyüdüğüm, en yakın dostumun abisi kızına böbreğini verecek, A Rh + kan lazım olabilir, akşam alkol almayın gözünüzü seveyim

Ege Ünv'de olacak ameliyat...

Son düzenleme:
benim A (+) ali haberin olsun...özelden cep mi atalım nasıl ulaşıcaksın...

dizi olayında hayırlı olsun bu arada :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar