ultraukala'nın İstanbul Macerası...

Aaah gençlik , ( gerçi bizde genciz ama neyse 32 genede göreceli olarak ihityar oluyor)
Ne güzel tatil yapmışsınız . İçmeyin kardeşim şu sigarayı ,gerisi çok güzel olmuş

Allah patriot abey ben geliyim öyle bi durum varsa çok ciddiyim :mrgreen:
şirketle birlikte missler uğruna bu adrese gelmiştik 600rr + pist uğruna niye gelmemeyyim :queen:

7 rue du bois sauvage
91055 Evry, FRANCE

akınım editledinmi len o yazıyı sen hain ökkeş :queen:

ihtiyar amcamıda bi ziyaret etmek lazım en kısa zamanda :queen: muzaffer abi gel beraber baskın yapalım

görkem sana bişe demiyorum olum bka bu sefer tatyanaları unuttun gelecek sefe kılıçtaki kanyağı unutma bozuşuruz :queen:

Ne editi oğlum senin için fesat....Aynen duruyor başlık hiç bir oynama yapmadım....Ne adamsın yaf....:farao:

ben anlamam olum seferde gözüme dnk gelmemişse sonrada değişiklikl yapılmıştır ben kaçmaz olum gözümden külyatmam ben :queen:

içimde fesat dışımda fesat her bi tafım fesat :queen:

benim niye 1 tane fotom yok burda?

3-4saat sürdü fotoları yüklememe internette sorun vardı...O sırada kaynamış valla çok pardon....Bunalmıştım imageshack'ı görmekten o gece :)

Buyrun Old English Pub'tan kareler :cat:

Son gece göztepe kahve dünyası ve çengelköy çınaraltı'nda hiç foto yok ben de...Pil yoktu kaldı...

aldım gitti, önce herifin tekerine gres sürelim yalnız:queen:
neyse...

akıncım özür dlieris, topicine bi minik salça durumları oldu:p

Olsun yaf idare edicez artıkın :p Sizler mutlu olun da :mrgreen:

Oncelıkle guzel guzel gelmıssın hos geldın guzel zamanlar gecırmıssın elınesaglık resımlerde cekmıssın ama mt bır konuyu daha batırdı konu sapıttı :mrgreen:

Olsun yaf batırsınlar yahu...Batıran MT olsun :)

ben anlamam olum seferde gözüme dnk gelmemişse sonrada değişiklikl yapılmıştır ben kaçmaz olum gözümden külyatmam ben :queen:

içimde fesat dışımda fesat her bi tafım fesat :queen:

Adamı deli etme oğlum bi kere alıntı yapmışsın kendi alıntını oku çizerim haaa ben edit yapsam senin yazının içindeki ni nasıl deiştireyim hayret yaf :cat:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah patriot abey ben geliyim öyle bi durum varsa çok ciddiyim :mrgreen:
şirketle birlikte missler uğruna bu adrese gelmiştik 600rr + pist uğruna niye gelmemeyyim :queen:

7 rue du bois sauvage
91055 Evry, FRANCE

akınım editledinmi len o yazıyı sen hain ökkeş :queen:

ihtiyar amcamıda bi ziyaret etmek lazım en kısa zamanda :queen: muzaffer abi gel beraber baskın yapalım

görkem sana bişe demiyorum olum bka bu sefer tatyanaları unuttun gelecek sefe kılıçtaki kanyağı unutma bozuşuruz :queen:

Sen Paris'demisin?:silent:

Yolla telefon numaranı özelden bir ifadeni alayım senin.:)

akın, sağol fotolar için.:cat:
forumda fotoğraflarımın yayınlanmasından çok hoşlanmıyorum aslında. tuğçe bana yollar diye bekliyodum, sitemim onaydı :)
teşekkürler.

akın, sağol fotolar için.:cat:
forumda fotoğraflarımın yayınlanmasından çok hoşlanmıyorum aslında. tuğçe bana yollar diye bekliyodum, sitemim onaydı :)
teşekkürler.

Bütün fotoğraflarını internete verdim dolaşıyorlar....YAkın da herkes seni tanıyacak :mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar