nerde var bundan..
:rendeer:
Hiişş.patriote
Pişt çalma bakim yolcumu ::evil::
Akın boşver 600RR'a her zaman binersin bak beni dinle... Hadi beni dinleme aşağıdakini dinle :queen:
![]()
Bu da serie limite
![]()
Akın'cım ben de teşekkür ederim tekrardan hayırlı olsun dileklerin için. Seni de en kısa zamanda yine bekliyoruz mutlaka, İstanbul'da gezilecek daha çok mekan var, hele yaz gelsin bakalım motordan iniyor muyuzBu arada fotoğraflarla anlatım da çok güzel olmuş:cat:
Gürkan'ın her sayfada yer almasını da karizmasına bağlıyorum:queen:
Ultraukala, Görkem, Semih, Tuuçe, Komtanım, Mıradım, alayı karelere girmişler:cat::cat:
Gelde Kıtlama bu gurubu:cat:
Motorsuz gel sen.
Pistin yanındayız.
Bir tane garajımız da var pistte.
Tulum da uydururum sana ama kask bulamam.
Kimse kaskını vermez.
Verirse de işe yaramaz.:mrgreen:
Kiev yaramaz sana soğuktur oraları.
Hem benim rüşvet de sağlam.
Bak gelirsen neye bineceksin.:wiinkk:
![]()
Hem de serie limite olanından.
Yani aynısı için başka şansın yok.![]()
patriote
Pişt çalma bakim yolcumu ::evil::
Akın boşver 600RR'a her zaman binersin bak beni dinle... Hadi beni dinleme aşağıdakini dinle :queen:
![]()
Bu da serie limite
![]()
yeşim yahu sana da bi cbr yakışır artık sankiBiraz içini depreştireyim dimi
![]()
Akıncıım ;
Aslında beni rr daha bi açıyo sanki ama :queen: hele bi cıbırı alalım daonun yeri ayrı tabiii :rendeer: zaten bu konuda yeterince depreşif ve depresifim merak etme
ale: Bu arada Gürkan'da bir Richard Gere havası sezdim ben :mrgreen: Bilmiyorum artık :cherry: karizma karizma nereye kadar canım :queen: Her yaşın ayrı bir güzelliği var mühim olan o yaşa hangi motorla geldiğiniz :mrgreen: :rendeer:
Valla iyi dolaşmışsınız. Biralar miralar alem yapmışsınız...Bu arada maşşallah akının saçlarda UltraPapaz gibi olmuş. :queen: Umarım kızmazsın söylemeden edemedim...
![]()
Akın'cım ben de teşekkür ederim tekrardan hayırlı olsun dileklerin için. Seni de en kısa zamanda yine bekliyoruz mutlaka, İstanbul'da gezilecek daha çok mekan var, hele yaz gelsin bakalım motordan iniyor muyuzBu arada fotoğraflarla anlatım da çok güzel olmuş:cat:
Gürkan'ın her sayfada yer almasını da karizmasına bağlıyorum:queen:

Şiiiiişştt Akııın!!!! Yavu Görkemle şu işi bağlasanda bi makina kurmaya gitsek oraya.
Bulgaristan Romanya İsveç Almanya İngiltere İrlanda Mısır Pakistan Suudi arabistan Meksika G.Afrika Yunanistan vs vs vs gittimde bi Görkeme misafir olamadım be yaaaa,Söz votkalar benden:queen:
Ahanda hazır işte.....
Kesmezse bu da var....
Ya buna ne demeli?
Üzerinede ya çorba ya da uscuklu yumurta.....:queen:
![]()
Her sayfada olması birazda benim torpilim:cherry:
muharrem neye benzio dedin, bu topicmiydi? :cherry:
sen dedin neye benzemedigini ben sadece benzememesi daha ii dedim:queen::queen:
kim benzemese daha ii![]()
senn benzemio dediin işte:cherry::cherry:
alalım onu sana :cherry:
"ben bole aganın elini diil seyini bile operim" derim sana:queen:![]()