ultraukala'nın İstanbul Macerası...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeşim yahu sana da bi cbr yakışır artık sanki :) Biraz içini depreştireyim dimi :)

Akıncıım ;

Aslında beni rr daha bi açıyo sanki ama :queen: hele bi cıbırı alalım da :) onun yeri ayrı tabiii :rendeer: zaten bu konuda yeterince depreşif ve depresifim merak etme :pale: Bu arada Gürkan'da bir Richard Gere havası sezdim ben :mrgreen: Bilmiyorum artık :cherry: karizma karizma nereye kadar canım :queen: Her yaşın ayrı bir güzelliği var mühim olan o yaşa hangi motorla geldiğiniz :mrgreen: :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
patriote

Pişt çalma bakim yolcumu ::evil::

Akın boşver 600RR'a her zaman binersin bak beni dinle... Hadi beni dinleme aşağıdakini dinle :queen:

2128800279cf79a8b301ju3.jpg

Bu da serie limite

:p
Hiişş.
durt.gif

Görkem...
Nerde karşılıyorsun bizi?

riding.gif

Bavulu topladım oraya geliyorum.
eusa_dance.gif

Motor motor nereye kadar canım yani!

Konuyla ilgili bir de şarkı gönderiyorum size.
Hale-Lale-Jale,
Kiev'den bütün mahalle,
ve tüm sevenlere gelsin...:p

Allahhh!!! Yengen geliyor..
duel.gif

Ben kaçtım..
kirikbacak.gif

[YT]FNuOb9Dvphc[/YT]

Akın'cım ben de teşekkür ederim tekrardan hayırlı olsun dileklerin için. Seni de en kısa zamanda yine bekliyoruz mutlaka, İstanbul'da gezilecek daha çok mekan var, hele yaz gelsin bakalım motordan iniyor muyuz :) Bu arada fotoğraflarla anlatım da çok güzel olmuş:cat:

Gürkan'ın her sayfada yer almasını da karizmasına bağlıyorum:queen:

Her sayfada olması birazda benim torpilim:cherry:

Ultraukala, Görkem, Semih, Tuuçe, Komtanım, Mıradım, alayı karelere girmişler:cat::cat:
Gelde Kıtlama bu gurubu:cat:

Aaa yine mutlandım:cherry:
Teşkür ederiz...
Martta da denizcieylem ve birilierine süprüslerimiz olabilürr:cherry:

Son düzenleme:
Motorsuz gel sen.:)
Pistin yanındayız.
Bir tane garajımız da var pistte.
Tulum da uydururum sana ama kask bulamam.
Kimse kaskını vermez.
Verirse de işe yaramaz.:mrgreen:

Kiev yaramaz sana soğuktur oraları.

Hem benim rüşvet de sağlam.
Bak gelirsen neye bineceksin.:wiinkk:

honda_cbr_600rr_2008.jpg

Hem de serie limite olanından.
Yani aynısı için başka şansın yok.:p

Hmmmm tamamdır yahu..en pozitif tarafında gelirim inş...çalışmalarıma ve girişimlerime başliiğim.Bi kask alırım oradan ya sorun deil kask.hem ucuzdur orada sebep olur kask almm için:cherry:

patriote

Pişt çalma bakim yolcumu ::evil::

Akın boşver 600RR'a her zaman binersin bak beni dinle... Hadi beni dinleme aşağıdakini dinle :queen:

2128800279cf79a8b301ju3.jpg

Bu da serie limite

:p

Bütün serie limite's benim olacak :bounce: ukraynayıda gelecek gezi programıma aldım yaf ayıp ettin:cherry:

yeşim yahu sana da bi cbr yakışır artık sanki :) Biraz içini depreştireyim dimi :)

Akıncıım ;

Aslında beni rr daha bi açıyo sanki ama :queen: hele bi cıbırı alalım da :) onun yeri ayrı tabiii :rendeer: zaten bu konuda yeterince depreşif ve depresifim merak etme :pale: Bu arada Gürkan'da bir Richard Gere havası sezdim ben :mrgreen: Bilmiyorum artık :cherry: karizma karizma nereye kadar canım :queen: Her yaşın ayrı bir güzelliği var mühim olan o yaşa hangi motorla geldiğiniz :mrgreen: :rendeer:

beni de rr açar ama öğrencilik hali malum zamanla:cherry:

Valla iyi dolaşmışsınız. Biralar miralar alem yapmışsınız... :) Bu arada maşşallah akının saçlarda UltraPapaz gibi olmuş. :queen: Umarım kızmazsın söylemeden edemedim... :)

İi güzel hoş sölemişsin de en nefret ettiğim kelimelerden bir tanesi ben de bunu söylemeden edemedim :wiinkk:

Akın'cım ben de teşekkür ederim tekrardan hayırlı olsun dileklerin için. Seni de en kısa zamanda yine bekliyoruz mutlaka, İstanbul'da gezilecek daha çok mekan var, hele yaz gelsin bakalım motordan iniyor muyuz :) Bu arada fotoğraflarla anlatım da çok güzel olmuş:cat:

Gürkan'ın her sayfada yer almasını da karizmasına bağlıyorum:queen:

Efet yahu yaz gelmeli bir an önce ama daha önümde atlatmam gereken bir sınav var...O yüsden oyalanmalı süre biraz hiç kızmam:) Nasıl olsa bol festival bol km var daha önümde :)

Son düzenleme:
Şiiiiişştt Akııın!!!! Yavu Görkemle şu işi bağlasanda bi makina kurmaya gitsek oraya.
Bulgaristan Romanya İsveç Almanya İngiltere İrlanda Mısır Pakistan Suudi arabistan Meksika G.Afrika Yunanistan vs vs vs gittimde bi Görkeme misafir olamadım be yaaaa,Söz votkalar benden:queen:

Ahanda hazır işte.....

Kesmezse bu da var....

Ya buna ne demeli?

Üzerinede ya çorba ya da uscuklu yumurta.....:queen:

Son düzenleme:
Şiiiiişştt Akııın!!!! Yavu Görkemle şu işi bağlasanda bi makina kurmaya gitsek oraya.
Bulgaristan Romanya İsveç Almanya İngiltere İrlanda Mısır Pakistan Suudi arabistan Meksika G.Afrika Yunanistan vs vs vs gittimde bi Görkeme misafir olamadım be yaaaa,Söz votkalar benden:queen:

Ahanda hazır işte.....

Kesmezse bu da var....

Ya buna ne demeli?

Üzerinede ya çorba ya da uscuklu yumurta.....:queen:

YYaaaaaavv ne yaptınız sayın İhtiyar:farao::pale:
Ne ettiniz böyleee. Gavur ellerinde 1 aydır türkiyeden göç eden sinekleri yakalayıp yemekten bukalemunun hası oldum, sen kalkıp halis türk uscuğunu kangalıyla gözüme gözüme sokuyon yaavv:pale:
Bu bana yapılmaz. Gavur değilmi, Muzu Ekmeğe sürüp yiyiyor burada, ne çektiğimi bir bilsen:mrgreen: (gerçi Tai-Spanish mıtbaandan çıkmaz oldum ama :))

Allah patriot abey ben geliyim öyle bi durum varsa çok ciddiyim :mrgreen:
şirketle birlikte missler uğruna bu adrese gelmiştik 600rr + pist uğruna niye gelmemeyyim :queen:

7 rue du bois sauvage
91055 Evry, FRANCE

akınım editledinmi len o yazıyı sen hain ökkeş :queen:

ihtiyar amcamıda bi ziyaret etmek lazım en kısa zamanda :queen: muzaffer abi gel beraber baskın yapalım

görkem sana bişe demiyorum olum bka bu sefer tatyanaları unuttun gelecek sefe kılıçtaki kanyağı unutma bozuşuruz :queen:

Oncelıkle guzel guzel gelmıssın hos geldın guzel zamanlar gecırmıssın elınesaglık resımlerde cekmıssın ama mt bır konuyu daha batırdı konu sapıttı :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar