yahya abim özletme kendini ya![]()
Umut'çuğum beni ben bile özledim biliyomusun?
Enkısa zamanda kendime kavuşmayı diliyorum.
yahya abim özletme kendini ya![]()
Önemli değil ablacım ben daha ne resimler çekicem bu gibi ama işte şartlar el vermiyo:queen:Ahmetcim fotoğraflar için teşekkürler :cherry:
İsmail gülmekten yorum yapamıyorum üzgünüm :queen:
Hoşgeldin Yahya abi.Umarım eski günlerdeki gibi aktif olucaksın.Herşeyiyle hayat yaşanmaya değer abicim Allah işlerinde kolaylıklar versin:rendeer:Acılı ve tatsız günler yaşadığımdan; uzun sayılabilecek bir süredir aranızda bulunamadım.
Taziye dilekleri için herkese çok teşekkür ederim Allah sizlere ve tüm sevdiklerinize uzun ömürler versin.
En kısa sürede görüşebilmek dileğiyle hoşçakalın.
s.a günaydın millet.25 kere günaydın!
İyi geceler arkadaşlar, hepinizi özledim. İnşallah bahar çabuk gelir,havalar ısınır da birtakım etkinliklerle biraraya geliriz. Google Earth'de gezerken bizim Faruk'u gördüm. Allah da seni güldürsün Faruk!!! Alemsiniz.... Merak edenler için:
http://www.youtube.com/watch?v=QW-mBGEPYmM
Selam Arkadaşlar nasılsınız.....
Ne zamandır giremiyorum foruma inşaallah iyisinizdir......Yaz bi gelmedi gitti RX inde canı sıkılıyo bu duruma Yaz gelsinn aktivitelere başlarız:cat::cherry:
Umut sağolsun idman sonrası beni eve bıraktı motorsuzluk başıma vurmaya başladı yaptırsam diyorum artıkale:
ben dışardaydım eray aradı.şimdi eve girmiştim geri dışarı çıkıyoruz. palmiyede olcaz. bekleriz nargile-leblebi sefasına...20de orda olcaz motorları görürsünüz.
![]()
Önemli değil ablacım ben daha ne resimler çekicem bu gibi ama işte şartlar el vermiyo:queen:
Selam Arkadaşlar nasılsınız.....
Umut'çuğum beni ben bile özledim biliyomusun?
Enkısa zamanda kendime kavuşmayı diliyorum.
"MT-Eskişehir"
siyahlimuzin (Aytaç)
Eray öncelikle geçmiş olsun kardeşim..Allah tekerini hep düz bastırsın..
haklısın biz motorcular sürekli saygı beklediğimizden olsa gerek insanlara saygılı davranmaya çalışan insanlarız..
ama bazen öyle şeyler geliyo ki insanın başına trafikte sopayla gezip bunların hepsini çoban gibi gibi düzene sokası geliyo içinden..
kış mevsimi sebebiyle bende uzun süredir arabayla gidip geliyorum işe,özelliklede motorcu kardeşlerimize ekstra dikkat gösteriyorum..iki tekerlek üzerindeyken beklediğim saygıyı..ama geçen akşam haller shell den dört tekerlekli bi lavuk gözgöre göre öyle bi çıktı motorun önüne petrolden,motorcu arkadaş toparlayana kadar akla karayı seçti..adam bastı gitti özür bile demedi..suratına baktım arkadaşın,sanki çok normal bi olay yaşamış gibi ne isyan etti,ne de bi küfür..işte tam orda insanın bu düzene bi son veresi geliyo..göstere göstere adam öldürmeye teşebbüstür bunun adı..son olarak şunu söylemek istiyorum:adam öldürmeye teşebbüs etmekten rahatsızlık duymayan insanlar,kask içersinden kimliğimiz belli olmasada hepinizin suratını ve plakasını resim gibi hafızamıza kaydediyoruz
bütün motorcu arkadaşlara kazasız BELASIZ sürüşler ve iyi geceler dilerim..:cat:
Bu olay ne zaman oldu ve arabaya girmek üzere olan motor kırmızı bi racer mıydı:cherry:Aynı yerde aynı olay benimde başıma geldi de![]()