[MT Adana] 08.02.2008 Cuma İstanbuldan CEZERYE yi ağırlıyoruz

Son düzenleme:
sen mango markalarını nerden biliyosun:silent::silent: :queen::queen:

ayakkabıda tercihin ne? ben nine west seviom:D

sen mango markalarını nerden biliyosun:silent::silent: :queen::queen:

ayakkabıda tercihin ne? ben nine west seviom:D

valla benim tazrım fiorella . hem rahat hem şık . topuklarıda raharsız etmiyor .. :cat:

içiyorum canım bak kek yapmıştım almazmıydınız ..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
misafir hala misafir olarak duruyooo bakarmısınız :farao:
bi kaydolda barii kimsin nesin görelim arkadasım

senin kuaförün kim? (sınırlarını zorlayalım:queen:)

(ole gııgıl dan bakıp solemeye benzemes:D)

hıh haspam ((:) sen saçına özen gösteriyomusun ki bana kuaför soruyosun ...

ayrıca era kuaför şekerim .. tek geçerim .. bülent yaratıcı elleriyle şahane tasarımlar yaoıyopr ayrıca wella koleston .. dan başka renk tutmuyo saçımı kızıl kestane yaptım geçen gün .. .. burdanda selam gönderiim kendisine unutmadn ...

bu arada dip boyan gelmiş şekerim .. bak görüyorum burdan (((((((((((((:):queen::queen::queen:

ayrıca era kuaför şekerim .. tek geçerim .. bülent yaratıcı elleriyle şahane tasarımlar yaoıyopr ayrıca wella koleston .. dan başka renk tutmuyo saçımı kızıl kestane yaptım geçen gün .. .. burdanda selam gönderiim kendisine unutmadn ...

bu arada dip boyan gelmiş şekerim .. bak görüyorum burdan (((((((((((((:):queen::queen::queen:

bi defa kuaforler tek renk kullanmazlar.. boylaları karıştırırlar ki, müşteri aynı rengi kendi bulamasın :D:D

aaaaayrıca, o dip boyası degil, match! hıh!

sen yaslanmıssın biras, goz doktoruna git. yaslılık da fena sekerim.. menapoz ne zaman?:D

muhahahhahaha sonunda itiraf ettinya artık gözüm arkada kalmicak :flower:

sen yaslanmıssın biras, goz doktoruna git. yaslılık da fena sekerim.. menapoz ne zaman?:D

her zaman her zaman girmiş bile!! :mrgreen:

Son düzenleme:
yemin ederim şu müşteriler bi gitsin (((((((((((:) bak neler yapıyorum fırsatçılar sizi .. emün bittüün sen hahahaha

benle didik yarıştırıyo yaa:D

(ben çıkıyom şimcik. sonra anlatabilirsin bana sıkıntılarını, cekinme. dinlerim.)

[ben de bi erkek tavlası atıp geliom:D puahaha..]

aaaaaaaaaaaar yuuuuuuuuuuu rediiiiiiiiiiiiiiiiii
dütdüdülülüt düü dülülüt

walla acayip geyik sarmış ortalığı kuaför,saç,meç,m.poz falan allah sizi bildiği gibi yapsın akşama muhabbet kalsın accık, hepsini burda harcamayın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
walla acayip geyik sarmış ortalığı kuaför,saç,meç,m.poz falan allah sizi bildiği gibi yapsın akşama muhabbet kalsın accık, hepsini burda harcamayın

:cat::cat: bak ben konusuyomuyum sustum okuyorum Akşama saklıyorum kendimi:p:p:p

bunların hepsi cezeryeden çıkıyor alıcam ona bir paket cezerye gece boyunca yesin ama bu seferde istanbulda susmaz:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar