[MT Adana] 08.02.2008 Cuma İstanbuldan CEZERYE yi ağırlıyoruz

gursel abi keske gelseydin ama is daha onemli zate bizde bekledik bu cizirya ne cikacak die kara kuru bise cikti:queen:

ciziryaaa bende ne fotolarrr varrr :p

hangisini koysam die seciorum ama once motor(cengiz)abi yarin topic acacak oraya koycasss biz:mrgreen:

bana kara kuru diene bak! ben bugday tenliyim bi defa! sen, az kara çalsak suratına, zenci olcan:D eheh..

Noldu ağırladınız mı CEZERYE sucuğunu :p Gerçi zaten ağırdır o, çok zor olmaz sizin için :p :cherry:

pro, bana sucuk deme!

gitmiyom istanbul'a da.. hıh!! burda ağırlama harika:D

Son düzenleme:
Benım anlamadıgım konu var cezerya kızmı erkekmı :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Gulmedım bagırdım bu 1..

2. Bellı olmuo kızmı erkekmı

3.banane :cherry: :queen::queen::queen:

yaw millet salepciden sona bir aksiyon olmadımı yaw dün gece mükemmeldi herkese teşekürler:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harbi cok güsel bi geceydi uzun zamandır bizde böle toplanmamıştık cezerye bahanemiz oldu :p
iyiki geldin cezerye :rendeer: yine geldiğinde haber bekliyoruz

burda da iso, veda vakti diye aglama numarası yapıyor:) ayshegül de iso da cok tatlılar, burdan sefkiler tekrar:)

ADANA-MT YE BURDAN TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜRLERİMİ İLETMEK İSTİYORUM. ÇOK GÜZEL BİR AKŞAMDI.. YOLUNUZ AÇIK OLSUN:)
sevgiler..

canım benim sende cok tatlısın bizde sana tesekkür ederiz :cherry:
ama fotoları cok elemişsin ne foto lar var sendeeee :wiinkk: hadi hadi dahasını da görelim:mrgreen:

Son düzenleme:
isoo sen bulmuşsun kakooo sakın kaybetme :mrgreen: böylesi 100 ylda bir gelir

ulemmmmmmm bekleyemedinizmi gece gece resikleri koymuşsunuz şincik salepçiden başa mı döncez uleyn bekleyin bende yarınki >Tekir gezisinin resimleri ile beraber koyarım bi tekir bir salep bi tekir bi komshu bi tekir bi cafe mum araya da karışık ızgara atarız olmamı

iso ya yolladım resimleri ondakilerle birleştirecek hepsini yeni başlıkla açacak biz akşam hatunla salepçiden sonra nargile yaptık manyak eğlendik sen kaybettin cezo

klaselim karizmam akşam erken gittin çok şeyi kaçırdın

iso ya yolladım resimleri ondakilerle birleştirecek hepsini yeni başlıkla açacak biz akşam hatunla salepçiden sonra nargile yaptık manyak eğlendik sen kaybettin cezo

keşke gelebilseydim ona da.. :( teh...
eşiniz de cok sıcak kanlı, neşeli:) selamlarımı iletin:):rendeer:

arkidişler herkes elindeki fotoları bana gönderirse tek bi başlıkta hepsini açarımm,SAYGILAR

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar