szr egsoz farklı demelerini tam anlayamadım. Ayrıca tıkanıklığı temizleyememeleride çok garip. İki tarafı açık içinde susturucu kanalları olan bildiğimiz egsozdur. 2 zamanlıların tek farklı egsoz çıkış sonrasına geniş bir bölme koyuyorlar. sanıyorum geri basınç ve egsoz çıkış türbülansının ayarlanması amacıyla.
İçindeki yağlı kurum gaz yağı ile rahatlıkla temizlenebilir diye biliyorum. Bence egsozu kendin sök. Bir tarafını iyice kapat diğer ucundan da gaz yağı doldurup uzunca bir süre çalkala bunu birkaç defa yeni gazyağı ile yap. Muhtemelen temizlenecektir.
Karbüratör ise biraz daha teferruatlı bir iş. Sorun büyük ihtimal egsoz geri dönüşüm borusunun çıktığı yerde kurumlanmadır. İyi bir usta kolayca temizler bunu.
Bence iyi bir bakımla sorunların çözülür.
Görüşmek üzere.
İçindeki yağlı kurum gaz yağı ile rahatlıkla temizlenebilir diye biliyorum. Bence egsozu kendin sök. Bir tarafını iyice kapat diğer ucundan da gaz yağı doldurup uzunca bir süre çalkala bunu birkaç defa yeni gazyağı ile yap. Muhtemelen temizlenecektir.
Karbüratör ise biraz daha teferruatlı bir iş. Sorun büyük ihtimal egsoz geri dönüşüm borusunun çıktığı yerde kurumlanmadır. İyi bir usta kolayca temizler bunu.
Bence iyi bir bakımla sorunların çözülür.
Görüşmek üzere.