Bu da benim turuncu güzelim

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun.Tertemiz maşallah

345

hayırlı olsun aynı renkten bendede var güzel seçim yapmışsın:cat:

Hayırlı olsun çok güzel görünüyor maşallah Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin

güle güle kullan:rendeer:

geçen gün bir arkadaş 170 km gördüğünü söyledi parasını fazlasıyla hak eden bir alet(bence)

Hayırlı olsun paşam bir Hyo ancak bu kadar çekici olabilir...:cat:

Şeritler yakıyo şelepsizimmmmmm....:bounce:

Allah seni sevdiklerine bağışlasın, tekerin yere düz bassın...:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun allak kaza bela vermesin:cat:

turuncu diyince KTM bekledim ama olsun:cherry:

güle güle kullan:rendeer:

geçen gün bir arkadaş 170 km gördüğünü söyledi parasını fazlasıyla hak eden bir alet(bence)

valla hocam bende 150 yaptım biraz gözük korktu hemen hızı düştüm bencede güzel bir alet nereye gitsem millet başına toplanıp incelemeye başlıyor 600-1000 lik falan bile sanıyorlar makineyi bende bu alakaya şaşırıyorum:cyclopsan

valla hocam bende 150 yaptım biraz gözük korktu hemen hızı düştüm bencede güzel bir alet nereye gitsem millet başına toplanıp incelemeye başlıyor 600-1000 lik falan bile sanıyorlar makineyi bende bu alakaya şaşırıyorum:cyclopsan

zengin gösteriyor derler ya işte tam oturuyor:cat:

bakalım nasip olursa benim de tercihim bundan sonra 250 comet olacak ss olayına ısınamadım:wiinkk:

zengin gösteriyor derler ya işte tam oturuyor:cat:

bakalım nasip olursa benim de tercihim bundan sonra 250 comet olacak ss olayına ısınamadım:wiinkk:

şu anda camı siyah yaptım birde jantları turuncuya boyatmayı düşünüyorum ne dersin iyi olurmu

hoş duruyor valla güle güle kullan kazasız keyifli sürüşler dilerim

Öncelikle makinen hayırlı olsun.Ben bir defa, rampa aşağı 178 görmüştüm ama makinenin hakkı en fazla 165km/h dır.Uzun ömürlü olmasını istiyorsan kural bu.

Makinenin 600 lük bir makine ile karıştırmaları normal çünkü kasası 600 lük bir makineyle aynı boyutta.Sadece arka lastik 150 lik ve şaşi küçük.Bu farkları herkesin farketmesini bekleyemezsin.Güle güle kullan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Harika gözüküyor maşallah :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
maşşallah hayırlı uğurlu olsun

hayırlı olsun benimde ehliyet alıncaki tercihim bu hyo 250r lardan olacak inş. hem tipi güsel hemde 250cc olduğu için az yakar diğer büyük cc makinalarına göre.. tekerin düz bassın...ayıptır sorması bunun makine sana kaça geldi abicim???:rendeer:

hayırlı olsun cantları boyatmayı düşünüyorum demişsin bence boyatırsan daha tatlı durur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar