Tuncerim bu adam Diyarbakırlıdır...peder polisdi orada bulunduk...bu adamın evine gittiğinde Diyarbekire kendi aç durur senin önüne yemeğini koyar...seni sırtında taşır...o yörenin kültürü bu...yeme yedir içme içir...misafir perverliği Güneydoğuda yaşamalısın..demagoji olarak algılamayın ama yaptığınız şey ayıptır...öğrenci bir kişiye bir kıç ebadında sele bulamadınızmı diye sormak isterim...
belkide ağır cevaplar yazcaksınız ama bunu yazmadan geçemeyeceğim...
öğrencidir...yalnızdır...ailsinden uzaktır ne bilim işte ya...hiçmi gurbette kalmadınız...askerocağında falan...neyse ben uzatmayayım...ağır yazmayın fazla...bir sitem sizlere...içimden geçen bunlardı...belkide fazla abarttım veya her ne haltsa işte...şu anki duygularım bu...
haddim değildir...giren çıkan yoktur...ama İzmirede yakışmaz...
iyigeceler...

Abi,dediğim gibi,motosiklet alacağı zaman motoru gösterecek birilerine ihtiyacı vardı.Yolları bilmiyordu,tarif ettiğim yere gelemedi diye kalktım otobüsle ben gittim yanına,yürüdüm ettim gittiğimde biraz da bekledim hatta.Elimde kask,üstümde montla oldukça sıcak bir günde..Ondan sonra buluştuk,aldım götürdüm Cengiz abinin yanına,onunla birlikte motora iyice baktık ettik motosikletin durumunu belirttik,sonra tekrar birlikte yola koyulduk,yolu göstereyim de giderken kaybolmasın diye yolu uzatıp güzergahı gösterip tekrar geri döndüm.Kıssadan hisse daha önce hiç muhabbetim dahi olmamasına rağmen,tanımadığım birisi için sırf yardım istediği için ve yalnız kalmasın,kötü motor almasın diye ben yaklaşık 5-6 saatimi,Cengiz abi de yaklaşık 2-3 saatini harcadı.Bunları anlatmaktan hoşlandığım için anlatmıyorum,yapılan şeyler mühim şeyler değil yanlış anlaşılma olmasın,bu güne kadar da konusunu açmadım zaten.Ama İzmir MT lilere laf söylerken biraz daha düşünmek lazım.
Ben tanımadığım biri için bir günümü harcarken(haftada bir gün olan izin günümü de diyebiliriz),sen bir yıldan fazla süredir konuştuğun atıp tuttuğun adamı yani beni İstanbul da yalnız bırakmadın mı?
Tanıdığı biri için 1 saatini harcayamayan adam mı bunları yazan

"Ben eve döndüm kanka,yol çok uzak gelemiycem"
O gün gidecek yerimin olup olmadığı,ne yapacağımı bile merak etmedin demi,çünkü koca poponu eve sokmuştun ve o yolu gelmek zor geldi,hatta o yolu ben gelecektim sende gelmeyecektin ya neyse.Şimdi aynı koca poponla sandalye de oturup birilerini yüz üstü bıraktığımızı mı yazıyosun

Komik olma abi..
Ki daha önce sen istedin diye,başkasını da gidip almış,İzmir i gezdirmiştim.Ki işten çıkmış ve yorgundum,ki hiç tanımadığım birine her gün gördüğüm yerleri gezdirmek çok eğlenceli bir şey değil,ki o kişi çok gerzek biri de olabilirdi ama ben sırf sen istedin diye gittim,kısacası tanımadığım adamlarla gezmeyi,şirinlik yapmayı pek sevmememe rağmen gitmemi istediğin için gittim..
Neyse,daha bir sayfa yazı yazarım ama bu bile fazla oldu bence.Gerek yok fazlasına..
Sen iğneyi kendine batırmadan direği bize sokmaya çalışıyosun.
Birde yukarıda bir yerlerde taşı gediğine oturttuğunu yazmışsın,sanırım taş şuan daha iyi oturdu ne dersin ?

Kusura bakma,madem gerçekleri konuşacağız bende yazayım bir şeyler dedim,biliyorum alınmamışsındır bana

Mucks..
hımmm baya hararetli bi muhabbet belki araya girmiş olucam ama bişey sormak istiyorum, geziler düzenleniyo cuma buluşmaları yapılıyo bunların dışında hafta içi herhangi bi yerde sürekli gidilen bi yer veya sürekli buluşulan bi yer varmı... kusuruma bakmayın ehhhh yetti de arttı zırt pırt sorupturma dmeyin sakın buradan takip etmeye çalışıyorum ama sormak istedim....af buyurun sistemi ve arkadaşları oturmuş bi grubun dışında kalma psikolojisi gerçekten kötü...
Şuan için öyle sürekli toplandığımız bir yer yok dostum.Şunu asla kafana takma,bu gruba giren kimse pişman olmaz,yalnız kalmaz.2 hafta katıl gruba bak sonra grubun yıllardır içindeymişsin gibi hissedeceksin kendini:wiinkk:Grubun dışında kalma psikolojisi bizim grup için geçerli değil
eyyy ahaliyi cümle alem relaks olun bakem

İZMİR MT geleni kucaklayan bi yer

beni bile gittiğimde kucaklıyolar ya bişi demiyom daha :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
Ben seni seve seve kucaklarım her zaman abi :

ala:: Kucaklamak için senden iyisini mi bulucaz :cherry: