[MT - İzmir] 3 ŞUBAT MANGAL GEZİSİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne kadar iğrenç bir topic olmuş okurken çok canım sıkıldııı....resmen topic in içine edilmişşş......:farao:

afferin sizeeee......:cat:

tuncer temizle bilader şu topici gerek yok milletin bu gereksiz muhabbetle zamanını çalmayaaa.....:farao:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu topik te yazılanlar aynen kalsın....:cat::cat:

Tucercim konu amacına ulaşmıştır.. Kitleyebilirsin....:cat:

Anlatabildim mi derdimi abiler? Onu merak ediyorum..Benim söylediklerime de cevap yazılsın ondan sonra silinse de sorun değil..Alp_tunay abi okuyabildinmi seninle ilgili yazdıklarımı?

ama dikkatimi çekti de geziye katılma ricama da en ufak bir cevap yazılmamış:)Neyse can sağlığı iyi geceler iyi vakitler izmir MT

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Anlatabildim mi derdimi abiler? Onu merak ediyorum..Benim söylediklerime de cevap yazılsın ondan sonra silinse de sorun değil..Alp_tunay abi okuyabildinmi seninle ilgili yazdıklarımı?

ama dikkatimi çekti de geziye katılma ricama da en ufak bir cevap yazılmamış:)Neyse can sağlığı iyi geceler iyi vakitler izmir MT
Güzelim tamam... Ben soruna cevabı zaten yazmıştım..Baştan sona okursan bulacaksın cevabımı..Takrar yazmayayım....:bounce::bounce::bounce:

Bu konuyu okuyan herkese : lütfen ama lütfen yazmayınız..... Kilitlenebilir...:cat::cat::cat:

Moderatör (forrap)
Bende kilitlemeyi düşünüyordum abi zaten,daha fazla uzamasına gerek yok.Yazılacaklar yazıldı,paylaşılacaklar paylaşıldı.

Konu amacına ulaşmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar