Nasıl ilgileneyim abi?
Motor aldığı zaman gittim motora baktık ettik,bütün günümü ona adadım.Başka da yapabileceğim bir şey yok ki.
Artçı almadı kimse diye diyorsan birşey diyemem,herkesin kendi keyfidir.Arkadaşı gruptan kimse tanımıyor bu yüzden de kimseye bir şey diyemem,tanınsaydı zaten birisi alırdı,ama tanımadığı bir insanı almadığı için kimseye bir şey diyemeyiz.
Ben zaten geziye gitmedim,çalışıyordum.Hoş gitsemde bende alamazdım çünkü bende de şuan motor yok.
Yani kısacası,yapabileceğimi yaptım daha fazlası için şuan için yapabileceğim bir şey yok.
abiler beni alabilecek olan çıkmayacak mı
en kısa zamanda karşı bir evsahipliği yaparım söz![]()
tamam abi haklısın düşünemedim...artcı alma konusunda bende tedirginim...mesela makinem 150 lik cbf...tırt ben 120 kiloyum zaten...kimi taşısam makina bayılıyor...bana anca yetiyor...
kim uraşcak şimdi..ortama sok tanıştır kaynaşsın bilmem ne...baş ağrısı...bide örenciymiş kerata...heç çekilmez...
benim 500 cc veya üstü bir makinam olsaydı artcımda olmasaydı mutlak artcı alırdım...misafir sonucta...Bizim Manisa Salihlide kapıların birine zile bas su iste verirler...kimsin diye sormazlar...açım de yemek verirler...Uşak ta keza öyle...İzmiri İzmir yapan insanıdır...selamlar olsun İzmire...
sizlere iyi eğlenceler arkadaşlar...Şile topiğinede bekleriz...30 motör 50 kişi...çoğu insan birbirini yeni tanıdı...
Sevgili eski kankam...
Sanki taş kafama geldi....
Bizler her hafta mutlaka biryerlere gidiyoruz... Giderken de artçı olmak isteyen olursa zaten sormasına bile gerek yok... Atlasın arkaya... Bir çok gezide zaten artçım vardı benim... Kadrolu artçım zaten forrap...:cat::cat:
Kaldıki bu arkadaşın samimiyetinden pek emin olmadığım için pek fazla önemsemedim....İlk motor almaya ankaraya geleceği zamanlarda güvenimi kaybetmişti... Sırf onun için izin bile almıştım işyerinden... Ama Bir kaç hafta gelicem gelicem diye habire oyaladı bizi...
Aslında çok sakıncalı bir durum artçı almak.. O kişinin sorumluluğu sırf sende..Allah korusun bir şey olsa ailesine nasıl hesap verirsin?
Ama işte dayanamıyor insan.. Sende alıyorsun bende... Hem geldi buluşmaya yolda mı kaldı?.. :Kimi almadan gitmişiz ki geziye?....:bounce:
metehan kardeşim arkadaşın izmir topiğine yada bize yazdığı yazılara bir bakarsan ne kadar katılımcı olduğunu görürsün bize bir adım gelene biz hep koştuk hadi anacım sen burayı bize bırak biz kimseyi yolda bırakmadık ama kimseyide zorla yatağından almadık alamadık :wiinkk:
hımmm baya hararetli bi muhabbet belki araya girmiş olucam ama bişey sormak istiyorum, geziler düzenleniyo cuma buluşmaları yapılıyo bunların dışında hafta içi herhangi bi yerde sürekli gidilen bi yer veya sürekli buluşulan bi yer varmı... kusuruma bakmayın ehhhh yetti de arttı zırt pırt sorupturma dmeyin sakın buradan takip etmeye çalışıyorum ama sormak istedim....af buyurun sistemi ve arkadaşları oturmuş bi grubun dışında kalma psikolojisi gerçekten kötü...
hafta içinde kimse toplantıya taraftar değil hepimiz çalışan insanlarız yorgun oluyoruz fakat bahar ve yaz aylarında işi müsait olan arkadaşlar bir mekan belirler orada takılır bizde haberdar olursak gideriz :cat:kimse bu grubun içinde doğmadı ( en azından şimdilik :queensistemi oturtmak için çok uzun ve zorlu yollardan geçtik fakat bizimle olan kimseye sırt çevirmedik eski resimlere bakarsan 2 hafta sonra ilk toplantısına gelen arkadaşların sanki yıllardır içimizdeymiş gibi sıcak,rahat,huzurlu olduğunu göreceksin :rendeer: uyumlu dikkatli sıcakkanlı herkez bu grubun içinde yer alır ::tutkuy::