şaka maka sen bayaa yaşlandın, sitemize genç bayanları çekmek amaçlı bi atılım yapsak fena olmazzzz:cherry:
Ben yaşlanırkende senden küçük oluyorum
Doğru söylüyosun, artık siteye gençleri çeksek fena olmaz:queen::queen::queen:
şaka maka sen bayaa yaşlandın, sitemize genç bayanları çekmek amaçlı bi atılım yapsak fena olmazzzz:cherry:
Aslı sendende büyük ama nasıl olcek :cherry:tabi kuzu tabi, aslıdan başlayarak sıradan sen üye yap, bizim çocuklar da hünerlerini göstersinler, verdiğimiz eğitimler bi işe yarasın:queen:
24 bitti fazla karıştırma :cherry:mutlu yıllar pınar abla 1 sene daha yaslanmıssın kac oldun sorması ayıptır 25 mi:mrgreen:
Teşekkür ederim Olcan iyi dileklerin içinİyi ki doğdun...:rendeer: Mutlu yıllar, mutlu yaşlar...
Yaşının kat kat fazlasını, yanında sevdiklerin, alında iki tekerlek, yüzünde gülümseme ve içinde mutluluk ve huzurla görürsün umarım...
P.s.: Tuncer'in hediyesini canlı canlı en kısa sürede ulaştırabilirim...:cherry:
İzmir'den bana ulaşan koliden alarmsız topic kilidi çıktı, bir teki de Tuncer'de...
Ne zaman lazım olursa* bir rica yeterli..
*Kendi başlıklarına (sonra sen "güç bende artık modu"na falan geçiyorsun.:queen![]()
nıce yıllara yenı yasın kutlu olsun
yaşlımı yaşlı canım teyzem pınar:queen:iyiki doğdun artık şu siteden giite genç motorcu bayan arkadaşlarımız gelsin:queen:şaka şaka seni seviyoruz diner burak
tebrik ederim pınar seni bıkmadan yılmadan herkese ayrı ayrı tşk etmişsin.bravo:mrgreen:
Doğum günün kutlu olsn PınaRR. İzmir'den öpücükler...