Mutlu Yıllar Pınarr | 4 Şubat Pazartesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GKN

şaka maka sen bayaa yaşlandın, sitemize genç bayanları çekmek amaçlı bi atılım yapsak fena olmazzzz:cherry:

şaka maka sen bayaa yaşlandın, sitemize genç bayanları çekmek amaçlı bi atılım yapsak fena olmazzzz:cherry:

Ben yaşlanırkende senden küçük oluyorum :p
Doğru söylüyosun, artık siteye gençleri çeksek fena olmaz:queen::queen::queen:

GKN

Ben yaşlanırkende senden küçük oluyorum :p
Doğru söylüyosun, artık siteye gençleri çeksek fena olmaz:queen::queen::queen:

tabi kuzu tabi, aslıdan başlayarak sıradan sen üye yap, bizim çocuklar da hünerlerini göstersinler, verdiğimiz eğitimler bi işe yarasın:queen:

TAbi son olarak ablamın doğum gününü Benım kutlamak lazım Ablacım doğum günün kutlu olsun Senı cok ama cok sevıyorum belkı bılmıyosundur ama senı cokkkk sevıyorum :) Ellerınden öptüm inşallah Ölene kadarda senı tanımak ısterım ablam.... :rendeer:

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

mutlu yıllar pınar abla 1 sene daha yaslanmıssın kac oldun sorması ayıptır 25 mi:mrgreen:

Super Moderator
İyi ki doğdun...:rendeer: Mutlu yıllar, mutlu yaşlar...

Yaşının kat kat fazlasını, yanında sevdiklerin, alında iki tekerlek, yüzünde gülümseme ve içinde mutluluk ve huzurla görürsün umarım...

P.s.: Tuncer'in hediyesini canlı canlı en kısa sürede ulaştırabilirim...:cherry:

tabi kuzu tabi, aslıdan başlayarak sıradan sen üye yap, bizim çocuklar da hünerlerini göstersinler, verdiğimiz eğitimler bi işe yarasın:queen:
Aslı sendende büyük ama nasıl olcek :cherry::p
mutlu yıllar pınar abla 1 sene daha yaslanmıssın kac oldun sorması ayıptır 25 mi:mrgreen:
24 bitti fazla karıştırma :cherry:
İyi ki doğdun...:rendeer: Mutlu yıllar, mutlu yaşlar...

Yaşının kat kat fazlasını, yanında sevdiklerin, alında iki tekerlek, yüzünde gülümseme ve içinde mutluluk ve huzurla görürsün umarım...

P.s.: Tuncer'in hediyesini canlı canlı en kısa sürede ulaştırabilirim...:cherry:
Teşekkür ederim Olcan iyi dileklerin için :)
Vallaa ben anlamam alarmlı disk kilitimi isterüm.. Ama dedimya sanaldan kabul deildir :p

Super Moderator
İzmir'den bana ulaşan koliden alarmsız topic kilidi çıktı, bir teki de Tuncer'de...
Ne zaman lazım olursa* bir rica yeterli..:)

*Kendi başlıklarına (sonra sen "güç bende artık modu"na falan geçiyorsun.:queen:)

İzmir'den bana ulaşan koliden alarmsız topic kilidi çıktı, bir teki de Tuncer'de...
Ne zaman lazım olursa* bir rica yeterli..:)

*Kendi başlıklarına (sonra sen "güç bende artık modu"na falan geçiyorsun.:queen:)

Yok oolüm topic kilitini size iade ediyorum ben realiteden yanayım.. Reel hayattan reel hedaayeler bekliyorum.. Senin reelini görmesem istemezdim belkim ama artık kaçarın yok.. Bana bi disk kiliti yeter senin tarfından :queen:

nıce yıllara yenı yasın kutlu olsun

Saol teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
yaşlımı yaşlı canım teyzem pınar:queen:iyiki doğdun artık şu siteden giite genç motorcu bayan arkadaşlarımız gelsin:queen:şaka şaka seni seviyoruz diner burak

yaşlımı yaşlı canım teyzem pınar:queen:iyiki doğdun artık şu siteden giite genç motorcu bayan arkadaşlarımız gelsin:queen:şaka şaka seni seviyoruz diner burak

Bende sizi seviyorum canlarım(ablanız size kurban olsun enstantanesi) :queen:
Teşekkür ederim canuummm :wiinkk:

tebrik ederim pınar seni bıkmadan yılmadan herkese ayrı ayrı tşk etmişsin.bravo:mrgreen:

Doğum günün kutlu olsn PınaRR. İzmir'den öpücükler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi doğdun mutlu yıllar...nice motorunla senelere....:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar