[Ankara - MT]

selam dostlar uzun zamandır bakamıyorum işlerin yogunlugundan falan arada bir bakınıyorum işte benim cbf 150 her koşulda gidiyo valla ben lastikleri değiştirmiştim pirelli mandrakaru almıstım kar kış demiyo cok iyi lastik işe gidip gelirken kullanıyorum karda buna dahil bir kez karda düştüm onun dısında gayet iyi şu ana kadar sizlere bir selam vereyim dedim.

Not : Cumartesi ve pazar aksamı 5-6 dan sonra bir programınız varsa kesin gelirim sevgiler Alper

şu an bile yağıyor 2 gün hava güzel gecti yine basladı kar gecen ki daha berbattı ama buda gecenki yagışı pek aratmıyor

bugün iş dönüşü kara yakalandım ama çok keyifli sürüş oldu. Titan her yola gidiyor valla :)

abi senin alet hafif ve kontrolu kolay benımkı en ufak bı gazda arkayı atıyor artı su an çalısmıyor ana sigortayı attırdım yada beynı yaktım araba akusuyle çalıstırmaya çalısırken yarın ustaya goturmeyı dusunuyorum

Prometheus neden actıgım topigi kitledin?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi senin alet hafif ve kontrolu kolay benımkı en ufak bı gazda arkayı atıyor artı su an çalısmıyor ana sigortayı attırdım yada beynı yaktım araba akusuyle çalıstırmaya çalısırken yarın ustaya goturmeyı dusunuyorum

Umarım çok fazla sıkıntı çıkarmaz :pale:

Kar mı var Ankara da?...........

Eveeeettttt :queen:

Kardan adam yapalım mı :cherry:

( Belki 3. kişi düşünen ya da yeni eve çıkacak olan tanıdıklarınız vardır. Ev arkadaşı ya da
ev arkadaşları arıyorum. Aklımda birkaç alternatif var ama sizlerin de haberi olsun istedim. )

Son düzenleme:

Prometheus neden actıgım topigi kitledin?
geçmiş olsun umarım fazla masraflı bir arızası yoktur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Heyyyy miletttt bu akşamüstü ya da yarın falan
gezi mezi toplaşma moplaşma buluşma muluşma
olursa telefonumu tuşlarsanız sevinirim :rendeer:

Malum internete şimdilik sadece iş yerimden giriyorum,
yarın da evdeyim yani TATİLLLL :cherry:

yarın Çamlıdere Kızılcahamam yada bir ihtimal Çubuk Karagöl taraflarında balık mangal yapmayı düşünüyorum katılmak isteyen olursa bilgi versin. Hava oldukça elverişli gibi görünüyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben gelirdim de benim Asya burada değil kiiiiii :salut:

Hem burada olsa bile ben sizi yavaşlatırım, en fazla 80-90 :cherry:

Ama yok illa gel, plan yaptık hepberaber sen de artçı ol falan
derseniz sizi kırmam :p Onur da telefon numaram var :thumleft:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun umarım fazla masraflı bir arızası yoktur

eyv. sigortayı attırmısım onu hallettim bide bujıleri yemişiz yeni bujı almak lazım
motoru servıse goturmek ıcın arac ayarlamaya çalısıyorum bulabilirsem yarın beraber gidebiliriz ararım seni gelemessemde sana afiyet olsun murat abi

Ben gelirdim de benim Asya burada değil kiiiiii :salut:

Hem burada olsa bile ben sizi yavaşlatırım, en fazla 80-90 :cherry:

Ama yok illa gel, plan yaptık hepberaber sen de artçı ol falan
derseniz sizi kırmam :p Onur da telefon numaram var :thumleft:
sadece atabay geliyor zaten 80-90 dan fazla hız yapmıyor oda. Benim makineninde en rahat hızı 80-90 yavaşlatma olmazdı yani. Artçı alırdık ama Onur gelmiyor ekti bizi :cherry:
eyv. sigortayı attırmısım onu hallettim bide bujıleri yemişiz yeni bujı almak lazım
motoru servıse goturmek ıcın arac ayarlamaya çalısıyorum bulabilirsem yarın beraber gidebiliriz ararım seni gelemessemde sana afiyet olsun murat abi

inşallah halledersin Musa

saat 11 de Etimesgut - Sincan yolu üzerindeki petrol ofisinden hareket ediyoruz

rotamız bazı nedenlerden dolayı değişti. Buluşma yeri saat 12:00 sancak ulusan motor. Eymirde balık yemeye gidiyoruz

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
slm angaralı dostlar :D motor camıasına ve aranıza yeni katılıyorum inşalla ilerde sizlerle güzel seyler yaparız gerci başlangıcımız biraz kücuk oldu ama (honda titan 2000) :( ilerde daha iileride olcak inşalla :D

archeus hoş geldin. Honda titan dediğin kadar küçük değil marifeti çok. Küçük felan deme öyle alınır valla

ozy

Ya ben elimdeki çinliyi vereyim japon honda alacam :p archeus titan diyip geçme bende vardı Titan sattığıma pişman oldum... Japon alcaksan sorun deil :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar