bugün iş dönüşü kara yakalandım ama çok keyifli sürüş oldu. Titan her yola gidiyor valla![]()
valla tebrik ederim ben arabayı eve zor getirdim felaket kayıyor yollar ...
bugün iş dönüşü kara yakalandım ama çok keyifli sürüş oldu. Titan her yola gidiyor valla![]()
abi senin alet hafif ve kontrolu kolay benımkı en ufak bı gazda arkayı atıyor artı su an çalısmıyor ana sigortayı attırdım yada beynı yaktım araba akusuyle çalıstırmaya çalısırken yarın ustaya goturmeyı dusunuyorum
Kar mı var Ankara da?...........
geçmiş olsun umarım fazla masraflı bir arızası yokturabi senin alet hafif ve kontrolu kolay benımkı en ufak bı gazda arkayı atıyor artı su an çalısmıyor ana sigortayı attırdım yada beynı yaktım araba akusuyle çalıstırmaya çalısırken yarın ustaya goturmeyı dusunuyorum
Prometheus neden actıgım topigi kitledin?
Ben gelirdim de benim Asya burada değil kiiiiii :salut:
Hem burada olsa bile ben sizi yavaşlatırım, en fazla 80-90 :cherry:
Ama yok illa gel, plan yaptık hepberaber sen de artçı ol falan
derseniz sizi kırmamOnur da telefon numaram var :thumleft:
Boşver sen bizle gel.... :cat::cat::cat:
http://www.motosiklet.net/forum/gez...r-27-01-08-subasi-gezisi-acil.html#post933788
geçmiş olsun umarım fazla masraflı bir arızası yoktur
sadece atabay geliyor zaten 80-90 dan fazla hız yapmıyor oda. Benim makineninde en rahat hızı 80-90 yavaşlatma olmazdı yani. Artçı alırdık ama Onur gelmiyor ekti bizi :cherry:Ben gelirdim de benim Asya burada değil kiiiiii :salut:
Hem burada olsa bile ben sizi yavaşlatırım, en fazla 80-90 :cherry:
Ama yok illa gel, plan yaptık hepberaber sen de artçı ol falan
derseniz sizi kırmamOnur da telefon numaram var :thumleft:
eyv. sigortayı attırmısım onu hallettim bide bujıleri yemişiz yeni bujı almak lazım
motoru servıse goturmek ıcın arac ayarlamaya çalısıyorum bulabilirsem yarın beraber gidebiliriz ararım seni gelemessemde sana afiyet olsun murat abi
çarşamba günki toplaşmamızda bizlerde üzerimize düşeni yapacağızHadi Ankara...Duy sesimizi ......
Duyarsız kalmayacağınızdan eminiz.....:cat::cat::cat:
http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/40568-%5Bmt-izmir%5D-gokmen-gok-adli-arkadasimizi-ziyaretimiz.html
Artçı alırdık ama Onur gelmiyor ekti bizi :cherry: