Karneler nasıl arkadaşlar

Karne almayalı yıllar oldu ama o günler özlüyorum. Karneler dagıtılırken ne heycan yapardık bee:cherry:

Son düzenleme:
2 tane bir ellerinizden öper :p

yok la şaka...3 tane 3 var gerisi 4-5 o 3 leride b.ku b.kuna aldım...gelcek dönem takdir inşallah...:cat:

bu arada teşekkür almışam...

Paşam naptın sen yaw..biz burda çocukları vazgeçirmeye çalışıyoruz sen bütün tiyoları verdin...:pr:

Arkadaşlar verdiğim tüyoları görmezden gelelim lütfen:cherry:Bunları tabi ki tavsiye etmiyoruz çalışarak almanız daha iyi ama alamayan varsa yardımcı olabilirim:p:p:queen::queen::queen:Sahte karne işine giriyorum çok para var o işte:mrgreen::mrgreen:Çin malı karne gel vatandaş gelll bunlar birebir kopyası gelllllll:mrgreen::mrgreen:

ddemin interde gördüm sabah.comda,çocuğunuzun karnesi görmek istiyorsanız tıklayın yazıyordu.bakmadım ama sanırım tıklayıp çocuğunuzun bilgilerini girince karneyi görebiliyorsunuz.
Yani artık karne değiştirmeye ve çin malı karnelere son...:queen::queen:

bende yeni bi topik açayım bari,,,, ilk dönem tşk, alalnlar için , takdir alma metodları,,,,

ders 1. kopya nedir nasıl çekilir,,:p:p

şaka bi yanaa bende de karne yok ama 4 tane ders tuttu yakamdan bırakmıyorlarr,,

ddemin interde gördüm sabah.comda,çocuğunuzun karnesi görmek istiyorsanız tıklayın yazıyordu.bakmadım ama sanırım tıklayıp çocuğunuzun bilgilerini girince karneyi görebiliyorsunuz.
Yani artık karne değiştirmeye ve çin malı karnelere son...:queen::queen:

Oh be amma şanslıyım atlattım ben o dönemi:mrgreen:Bizim zamanımızda yoktu öyle netten bakayım falan vardı belki ama duyulmamıştı...Biz ne getirirsek onu kabul ediyorlardı:mrgreen:
-Baba bak bütün karnem pekiyi...(Yersen):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Eskiden karne alırdım, şimdi karne veriyorum :)

Zavallı bi yavrucağın da takdir belgesini sakladım bugün, bütün sınıfta zaten 5 tane takdir alan vardı, hepsininkini dağıttım. 'Hocam benim de olcaktı' diyo. Valla dedim bu kadar, başka da takdir alan yok. 'Ama ama bütün derslerim 5 benim'.
Bi hocayla mı takıştın disipline verildiysen ondan alamamışsındır filan uyduruyorum :) Yarım saat kekledim zavallıyı :p Kalp krizi geçirceğini anlayınca çıkarttım takdirini :mrgreen:

Zavallı bi yavrucağın da takdir belgesini sakladım bugün, bütün sınıfta zaten 5 tane takdir alan vardı, hepsininkini dağıttım. 'Hocam benim de olcaktı' diyo. Valla dedim bu kadar, başka da takdir alan yok. 'Ama ama bütün derslerim 5 benim'.
Bi hocayla mı takıştın disipline verildiysen ondan alamamışsındır filan uyduruyorum :) Yarım saat kekledim zavallıyı :p Kalp krizi geçirceğini anlayınca çıkarttım takdirini :mrgreen:

gel abi gel harbi çin işkencesi burda 1 işkenceye 2.si beleş:queen::queen:

böle örtmen düşman paşına:queen::queen:

Ben o ögrenci olsam sen şuan yaşamıyor olurdun:queen::queen:

gel abi gel harbi çin işkencesi burda 1 işkenceye 2.si beleş:queen::queen:

böle örtmen düşman paşına:queen::queen:

Ben buna benzer işkenceleri bütün sene boyunca yapıyorum, çok seviyolar önce eşşeğini kaybedip sonra buldurmak daha çok hoşlarına gidiyo :mrgreen:

Ben o ögrenci olsam sen şuan yaşamıyor olurdun:queen::queen:

Çocuk çok zeki fırlama bişey. Ondan yaptım zaten :mrgreen: Çok kızdı ama :cherry:

Takdirini çıkartıp verdiğimde mutluluğunu görmen lazımdı:)

yau fizik kimya benim için möhüm deel iyi yaparım onları da matematik ve geometri batırıyo hadi mat neyse yaptımmı yapıyom da geometriyi yapamıyom doğuştan uyuzluğum var o derse yaw...tamamen dikkat istiyor oda bende eksik maalesef...

hocam ben teşşekür aldım :cherry::cherry::cat: bi tek matematik 2 gerisi 4 5

ama bizde bir matematik var her sınavda ömrümden bir 10 yıl gidiyo hocam :pr:

Son düzenleme:
evet gene karne gunu

benım karne hiç istedigim gibi değil 5tane 4 var gerisi 5

teşekkur ellerinizden oper

ortalama ise 75.62

not ortalaması:4.00

devamsızlık:11.5 son haftalar yazılmamış yoksa 18-19 vardı:mrgreen:mudur sağolsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar