tmm şimdi hatırladım ben orayı,ama gelmekte zorlanıyomnasıl olsa birisi çıkar sorar diye ilk toplantı yerini lozan meydanı yaptık ama yinede sordun ÖZCAN alsancak vapur iskelesine gel karaya doğru bak hala motorları görmediysen kesin geçerken birine çarpıp devirmişsindir :queen:
ilk görüşmemizde anahtarı atçam kucağına:bounce::bounce:X-max ı aldı artık uğramaz.... Bi tur attırmaz bize....![]()
Benide unuttumu dersin?...... :silent::silent::silent:zenginlik böyle birşey işte 125 lik dostluklar unutuluyorr:
evet aynen öyle :cat::cat::cat:senin gönlün zaten bizimle baba ümmet :rendeer:
sizhiç unutulurmusunuz yaw,böyle şeyler söyleyipte mahçup etmeyin adamı.ama ben sizin niyetinizi anladım bana ceza olarak geldiğimde çayları bana ödetçenizzenginlik böyle birşey işte 125 lik dostluklar unutuluyorr:
pardon çıkaramadım siz kimsinizBenide unuttumu dersin?...... :silent::silent::silent:
uzun süre ayrı kalanın cezasını biliyorsun söylemeye gerek yok anlamışsın zaten![]()
nasıl olsa birisi çıkar sorar diye ilk toplantı yerini lozan meydanı yaptık ama yinede sordun ÖZCAN alsancak vapur iskelesine gel karaya doğru bak hala motorları görmediysen kesin geçerken birine çarpıp devirmişsindir :queen:
Araya lahana gibi atlıyor buranın sebzeleri.....:queen::queen::queen:Etiketler: alp, apv, biker, bocek, cacik, calli, ceyz, forrap, havuc, karma, kolpa, kumita, tarik
yine etiketlere bi sebze karışmış![]()
geçenlerde başka bi topiğin salatalığıda bu etiketlerde cacık olmuş onuda farkettim ama bunu dersem bu sefede balık ilan edecen beni , demiyom o yüzden.
Hava zaten düzgün burda.....:cat::cat::cat: Bence siz orayı düzeltin....:cherry::cherry:uçak bileitmi yollayın hemen geliyim..
yada havaı düzeltin bizi tayfayla gelelim:cherry:
Hava zaten düzgün burda.....:cat::cat::cat: Bence siz orayı düzeltin....:cherry::cherry:
Ayrıcana herzaman bekleriz...:rendeer::rendeer: