[İzmir - MT]

Moderatör (forrap)
Yağmur gelsin,Ayşe gelsin,Aslı gelsin..
Bunda ne var ki Wallace :)
Sen Hamza yı mı bekliyordun :p

abdurrahman abi geldi gitti bi çayımı içti. şimdi ise yağmuru bekliyorum. yağmur diyorum rise kafe diyorum anladın sen?????

Moderatör (forrap)
yalnız bu ABDURRAHMAN ABİ BORNAVA SOKAĞINDAKİ abin dimi
bi ara bana anlatmıştın o sokakda bi abim var diye :queen::queen::p

:queen::queen:
Tam Bornova sokağının orada görmüştüm bir kere wallace ı,ben TEMA dan geliyordum hatta(ciddi ciddi tema:)).O kuşkulu hareketler yapıyordu,sanki birşeyler anlaşılacak diye korkuyordu :queen:
Şimdi daha iyi anlıyorum herşeyi :p

yalnız bu ABDURRAHMAN ABİ BORNAVA SOKAĞINDAKİ abin dimi
bi ara bana anlatmıştın o sokakda bi abim var diye :queen::queen::p

evet orada bi abim var otoparkçı yani değnekçi. gittim mi motora gözkulak olur sağolsun pek şekerdir.

:queen::queen:
Tam Bornova sokağının orada görmüştüm bir kere wallace ı,ben TEMA dan geliyordum hatta(ciddi ciddi tema:)).O kuşkulu hareketler yapıyordu,sanki birşeyler anlaşılacak diye korkuyordu :queen:
Şimdi daha iyi anlıyorum herşeyi :p

işte tam o dönemlerde bende TEMA gönüllüsü olarak çalışıyordum forrapım. napalım amaç belli türkiye çöl olmasın, ağaçlar, çiçekler, toprak kurumasın.

evet orada bi abim var otoparkçı yani değnekçi. gittim mi motora gözkulak olur sağolsun pek şekerdir.

işte tam o dönemlerde bende TEMA gönüllüsü olarak çalışıyordum forrapım. napalım amaç belli türkiye çöl olmasın, ağaçlar, çiçekler, toprak kurumasın.

dur yaw abiler karıştı :cyclopsan
bi ayıralım abileri :queen:

bana uzun sarı saçlı ruj süren topuklu ayakkabı giyen geceleri adını SEDA yapan ABDURRAHMAN ABİM demişdin:queen::queen::p:p

be otoparkçı nerden çıktı ben bilmiyom onu

Yaw ArabımKadrim abimizin ismini ne de güzel koymuşsun. Dediğin gibi ismi Seda olunca iş olmuyormuş. Değiştirecekmiş ismini. Yeni ismini Forrap koymuş bana öyle söyledi. Forrap sen mi açıklarsın ismi ben mi açıklayayım?

AMANIN KALP KRİZİ GEÇİRİYOM ::stretche
kalbim nerdedi yaw :cyclopsan

forrapım okuduklarım doğrumuuuu:queen::queen::queen:

Seferihisar mangal gezisinin yol videoları Gezi Yazıları bölümünde...Sayfa 8 'den itibaren...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar