[İzmir - MT]

Gel kanatlarımın altına ... Boşver gerisini sen....:cat::cat:

Dalaşmayın ağacıma....:bounce::bounce:

Tamam alper abicim.Sana kanım ısındı bir anda.Senin çayağacın olayım en iyisi.Çok baba sucuk yaptım bu sene.Şey ne sucuğu yaaa :cyclopsan Replik karıştı iyimi.Çok iyi çay yaptım bu sene diyecektim :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tamam alper abicim.Sana kanım ısındı bir anda.Senin çayağacın olayım en iyisi.Çok baba sucuk yaptım bu sene.Şey ne sucuğu yaaa :cyclopsan Replik karıştı iyimi.Çok iyi çay yaptım bu sene diyecektim :p

İyi..SAğmak lazım seni... Merak etme stokları eritiriz....:cat::cat::cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu hafta Ömerağa dayız.. Çay içip sohbet edicez.... :cat: Biraz dinlenmek lazım...:cat:

Ne zamandır kordon havası almıyordum.İyi oldu alsancakta olması.Ama herzamanki gibi ben gecikmeli gelcem atlar yüzünden :pr:

Toplantının birinide hipodromda yapıcaz zaten..... :cat::cat: Altılı başli falan yaparız....:cat::cat:

Hatta piste motorları sokarız.Motor koşusu yaparız bide :rendeer:

"Evet sayın seyirciler dayun'un iç kulvardan ataklarını izliyoruz.Onun arkasından hızla arayı kapatan presto geliyor.Fakat er-5 koşuyu 3 boy önde götürüyorrrrr.Veeee yarışı er-5 kazanıyor,ikinci dayun,üçüncü presto ve dördüncü cup oluyor.Bu koşunun tabela sıralaması bu şekilde gerçekleşiyorrr..."

:queen: :queen: :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hatta piste motorları sokarız.Motor koşusu yaparız bide :rendeer:

"Evet sayın seyirciler dayun'un iç kulvardan ataklarını izliyoruz.Onun arkasından hızla arayı kapatan presto geliyor.Fakat er-5 koşuyu 3 boy önde götürüyorrrrr.Veeee yarışı er-5 kazanıyor,ikinci dayun,üçüncü presto ve dördüncü cup oluyor.Bu koşunun tabela sıralaması bu şekilde gerçekleşiyorrr..."

:queen: :queen: :queen:

İyide cup nerden girdi araya?.... O kim?.....:queen::queen::queen:

ER 5 modifiyeli çıktığı için hakem kurulu tarafından yarış dışı bırakılmıştır tüm pretestolara rağmen karar kesindir DAYUN 1 inci oldu 2 inci presto 3 üncü cup :p

ER 5 modifiyeli çıktığı için hakem kurulu tarafından yarış dışı bırakılmıştır tüm pretestolara rağmen karar kesindir DAYUN 1 inci oldu 2 inci presto 3 üncü cup :p

bu yarışda şike var ::ranntign::ranntign::ranntign::ranntign::ranntign::angry2::::angry2::

yarış kurulu paraların üstüne yatacak kesin :queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar