alperin çay ağacı hoş geldin sen yenisin galiba![]()
Hoşbulduk çengüz abicim.Evet ben yeniyim.Toplantılarınıza katılmak istiyorum.Tabi beni aranıza kabul ederseniz :rendeer:
Gel kanatlarımın altına ... Boşver gerisini sen....:cat::cat:
Dalaşmayın ağacıma....:bounce::bounce:
Tamam alper abicim.Sana kanım ısındı bir anda.Senin çayağacın olayım en iyisi.Çok baba sucuk yaptım bu sene.Şey ne sucuğu yaaa :cyclopsan Replik karıştı iyimi.Çok iyi çay yaptım bu sene diyecektim![]()
İyi..SAğmak lazım seni... Merak etme stokları eritiriz....:cat::cat::cat:
ÖMERAĞADA bu konuyu ayrıntılarıyla konuşalım :queen:
Ne zamandır kordon havası almıyordum.İyi oldu alsancakta olması.Ama herzamanki gibi ben gecikmeli gelcem atlar yüzündenr:
Toplantının birinide hipodromda yapıcaz zaten..... :cat::cat: Altılı başli falan yaparız....:cat::cat:
Hatta piste motorları sokarız.Motor koşusu yaparız bide :rendeer:
"Evet sayın seyirciler dayun'un iç kulvardan ataklarını izliyoruz.Onun arkasından hızla arayı kapatan presto geliyor.Fakat er-5 koşuyu 3 boy önde götürüyorrrrr.Veeee yarışı er-5 kazanıyor,ikinci dayun,üçüncü presto ve dördüncü cup oluyor.Bu koşunun tabela sıralaması bu şekilde gerçekleşiyorrr..."
:queen: :queen: :queen:
TÜÜHHH BEEEE
SONUÇLARA BAK YAA
KUPON YATTI GENEE :salut::salut::salut:
İyide cup nerden girdi araya?.... O kim?.....:queen::queen::queen:
Er-5 e Karataş biniyo.... Olsun artık o kadar... Halbuki herkese tek vermiştim ama?...:queen::queen:
ER 5 modifiyeli çıktığı için hakem kurulu tarafından yarış dışı bırakılmıştır tüm pretestolara rağmen karar kesindir DAYUN 1 inci oldu 2 inci presto 3 üncü cup![]()