[İzmir - MT]

bakmıyorum bakmıyorum bakmıyorum BAKTIM kahroldum,mahfoldum,fena oldum,tilt oldum,kudurdum,çıldırdım,haz duydum,GURUR DUYDUM :rendeer:

bide yol boyunca çekilen videoları görseniz kalpten gidiceksiniz o zaman :queen:
neyseki her video boyutu 200 mb olduğu için bi yere yükleyemedim...

bide yol boyunca çekilen videoları görseniz kalpten gidiceksiniz o zaman :queen:
neyseki her video boyutu 200 mb olduğu için bi yere yükleyemedim...

Onlar *.avi oldugundan boyutları büyüktürr.wmv'te falan çevirebilirsenn boyutları düşerr :wiinkk:
Bu arada motor çıkmış servistennn ne kadar tuttuuu bi de neler değiştii

Adam bi debriyaj balatasını değiştircek(haliyle yeni yağ konacak) birde ön panelin dışı değişecek 100 ytl fiyat çektii:pr::pr:

Baktim bizimkiler yol yapiyor pazar gunu, dedim ben de bos durmayayim, aldim artcimi, bastim Isvicre"ye... Zurih te takildik, gezdik tozduk falan filan iste:) 1000 den fazla yol yaptik iyi geldi; rahatladim:)
Basligi actim, bakmak isterseniz,http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/40339-almanya-isvicre-arasi-motorsuz.html#post928375

dsc00389hd9.jpg

dsc00389hd9.jpg

dsc00388fw7.jpg

dsc00396zi9.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sabah sabah rüyanda mı gördün lem?..... Özlemişin belli bizi...:cherry:

Onlar *.avi oldugundan boyutları büyüktürr.wmv'te falan çevirebilirsenn boyutları düşerr :wiinkk:
Bu arada motor çıkmış servistennn ne kadar tuttuuu bi de neler değiştii

Adam bi debriyaj balatasını değiştircek(haliyle yeni yağ konacak) birde ön panelin dışı değişecek 100 ytl fiyat çektii:pr::pr:

para mı vercez bide yaw :)
garantiden dişli takımı ve şanzımandan bi kaç parça değişti

Moderatör (forrap)
En iyi firma bol garanti veren değil,garantiye gerek bırakmayandır zigcim:)

Bana kapak mahiyetinde değildi ki o sen yanlış algılamışsın :cherry: Bizim motorun garanti kapsamında bişeyi değişmedi şimdiye kadar :cherry:
Zamanla zaruri ihtiyaçları olur debriyaj balatası gibii ama onuda 75'e değiştiririm dedi adam.Şimdiye kadar motorun bakımını kendim yaptım böyle bi ücret vermeye alışkın değilim:pr:

Lem for rap gaziemirde taraflarında bildiğin usta varsa sorur musun ybr debriyaj balatasını ne kadara değiştirir :)

Moderatör (forrap)
Gaziemir de motorcu yok olm :) Sallama yerler var ara sokaklarda(mobilet tamiri yapan) ama motosiklet servisi görmedim hiç.
Cengiz abi karabağlardaki ustaya bir sorsun olmazsa :cat:

Bu arada o kapaklar sarges biranınmış evet,googleda görsellerde aradım,ben aradım siz aramayın garip şeyler çıkıyor:p

Aynen Torbalıdada durum öyleee:pr:
Bu sordugum yerde aslında kanuni servisi yamahayada bakıyorr.Yeni Kanuni Plaza açmış adamlarr :queen: ohaa dedim .Nese Cengiz abiyede soralım eyvvll

He bu arada bende dikkat ettim sagres'in sitesine girerken 18 yaşı arıyorduu :queen::queen:

geldik geldik
sabahtan yaptığım bornova-iyte kampüs seferinide eklersek bugün 360kmde biraz fazla yapmışım 1.5depo bitirdim yaw::150:: maşallah bana::coool::

Bende 240 km yapmışım... 20 liralık bitmedi be yaw......:cat::cat::bounce:

bende 287km yapmışımmm....300 yaparız demiştim amaa başaramadık napsam bi karşıyakya gidip gelsem mi....boşver saat zaten 00:00 ı geçti artık sayılmazzz....:)

Selam izmir mt :rendeer: Nasılsınız görüşmeyeli :silent:

Valla bende 1500 km civarında yol yapmışım(denizli'ye gidiş geliş ve orada gittiğim birkaç yer).Bu benim yol yapma istediğimi bir iki hafta idare eder sanırım :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar