selamlar
bi kaçgündür forumla ilgilenemiyorum çarşamba günü 9 aydır beklediğimiz kızımız doğdu, adı Tuana (aprillianın bi modeli vardı böyle galiba), rüzgarın kızına rakip geliyor.
rahmi hoca ile en kısa sürede görüşüp haber vericem. cumartesi gününe denk getirebilirsek ve saat 18:00 gibi yaparsak daha iyi olur gibi geliyor bana, yine de detayları belirleyelim en kısa sürede, bu arada şubat tatili ne zaman ( şubatta mı)
Erken saatte buluşur, eğitimin ardından buluşmaya gidersek dadından yenmez vallaa :cherry:
selamlar
bi kaçgündür forumla ilgilenemiyorum çarşamba günü 9 aydır beklediğimiz kızımız doğdu, adı Tuana (aprillianın bi modeli vardı böyle galiba), rüzgarın kızına rakip geliyor.
rahmi hoca ile en kısa sürede görüşüp haber vericem. cumartesi gününe denk getirebilirsek ve saat 18:00 gibi yaparsak daha iyi olur gibi geliyor bana, yine de detayları belirleyelim en kısa sürede, bu arada şubat tatili ne zaman ( şubatta mı)
arkadaşlar topikleri okudum ama, kesin tarih hangisidir karman çorman oldum valla :silent:
eğitim için kesin tarih nedir? benim 26 ocak'ta bankanın bitmek bilmeyen eğitimlerinden biri var.eğer bu tarihe denk gelmiorsa mutlaka katılmak isterim eğitime::utangac:
Harbiden öle olursabah eğitime gideriz akşama doğru da tophane yaparsak yemede yanında yat :queen:
dimi Pınar abla![]()
![]()
Metin Koca arkadaş, Allah analı babalı büyüdüğünü göstersin hepimize.
Orada olabilirsem muhakkak katılmaya çalışacağım, böyle bir organizasyon düzenlemek isteyerek bizlere yaptığınız yardım için ayrıca teşekkür etmeli.Ben de ilk bahar gezisinde size Mangal yapma sözü veriyorum:mrgreen: (Şimdi varyaaa, kafamı kıracak birileri biliyom:mrgreen![]()
Arkadaşlar hemen bu haftasonu olmaz, 9 ya da 16 şubat cumartesi olması taraftarıyım. Bu iki tarihten biri olacak. Kişi sınırı maksimum 40-50 olur, tabi bu arada sadece 5-6 kişi katılırsa da hem toplanma yerine hem hocaya karşu mahçup olurum, beni mahçup etmeyeceğinizi umuyorum. Tarihi bugün kesinleştirelim, hoca ve yer ile görüşüp haber vericem.
Bebek için yazılan iyi niyetlere ve dualara teşekkür ederim.
Allah olmayanlara da nasip etsin.
Arkadaşlar hemen bu haftasonu olmaz, 9 ya da 16 şubat cumartesi olması taraftarıyım. Bu iki tarihten biri olacak. Kişi sınırı maksimum 40-50 olur, tabi bu arada sadece 5-6 kişi katılırsa da hem toplanma yerine hem hocaya karşu mahçup olurum, beni mahçup etmeyeceğinizi umuyorum. Tarihi bugün kesinleştirelim, hoca ve yer ile görüşüp haber vericem.