Motosiklet.net üyelerine özel eğitim

Sömestir tatilinde 1 hafta Ankaraya gideceğim o tarihlere denk gelmezse katılmak isterim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla chooper ımı satıyorum racing e gecıcem ozaman egıtıme bende warım

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Egitim icin tarih belirlenirse katilimcilar da kendilerini ona gore ayarlayacaktir.
Ben merakla bekliyorum dogrusu.

Tesekkurler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Zaman kesinleşsin abi +1 olarak yazarsın beni.

Topiği açan Metinkoca arkadaşımız tarih belirlerse (eğitimciyide kendisi tanıyor) gelicekler kendini ayarlasın ve liste oluşturulsun derim ben:wiinkk:

metin abi çok teşekkür ederiz bende katılmak istiyorum, yanlız benim merak ettiğim sayı kontenjanı var mı acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
motorumu sattım racing e gecıorum Allahımızın İzniyle =)) 23.01.2008 de satış gerçekleştiriliyo ve hemen racing e geçicem +1 olarak benide ekleyin eğitime =))

GKN

METİNKOCAAAAA
duy sesimizi..
bi el at bakalım şu işe, sen eğitim kısmını ayarla
siteyi bizler ayarlarızz:wiinkk:

belirlenen tarihte bir işim olmazsa mutlaka gelmeye çalışırım düzenleyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler çok faydalı birşey olacağa benziyor

arkadaşlar böyle bir konu açtığınız için teşekkür ederim..eğitim i kaydedip buraya kayarsanız daha fazla arkadaşımız bilinçlenir bu konuyla ilgilenmenizi rica ediyorum..ben adanadayım katılmam nerdeyse imkansız ilgilenmenizi bekler iyi çalışmalar dilerim..

merhaba çok güzel bir hizmet. ama uzaktakiler için de bişeyler yapabilirseniz sevinirim- Zonguldak'tayım. selamlar

Arkadaşlar mümkünse Rahmi Barutçu'nun bu eğitimine mutlaka katılın ve daha sonra Fotoğraflarla Sürüş Teknikleri başlığındaki fotoğraflarla benim alıntıladığım karşıt görüşleri bir daha gözden geçirin.

Sonra tekrar değerlendirme alayım arkadaşlardan :)

Arkadaşlar mümkünse Rahmi Barutçu'nun bu eğitimine mutlaka katılın ve daha sonra Fotoğraflarla Sürüş Teknikleri başlığındaki fotoğraflarla benim alıntıladığım karşıt görüşleri bir daha gözden geçirin.

Sonra tekrar değerlendirme alayım arkadaşlardan :)

peki pro üstad amatör bir motorcu olarak hangisinin doğru olduğunu nerden anlicaz :) uygula deme şimdi :p

peki pro üstad amatör bir motorcu olarak hangisinin doğru olduğunu nerden anlicaz :) uygula deme şimdi :p

Ben o konuda araştırma yapmıştım. Neredeyse okuduğum tüm yabancı sitelerde alfawings'in yazdıkları yazıyor. Tabi hangisi doğru hangisi yanlış yorum yapamam. Zira henüz motosiklet üstüne binmişliğim yok. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar