Motosiklet.net üyelerine özel eğitim

Ben o konuda araştırma yapmıştım. Neredeyse okuduğum tüm yabancı sitelerde alfawings'in yazdıkları yazıyor. Tabi hangisi doğru hangisi yanlış yorum yapamam. Zira henüz motosiklet üstüne binmişliğim yok. :)

sen zaten bana muhalefet ol da nolursa olsun :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
26-27 ocakta açık lise sınavlarım var saat 15.00 dan sonra olursa yada başka bir hafta sonu olursa mutlaka katılırım. yer neresi bu arada istanbulmu ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
26-27 ocakta açık lise sınavlarım var saat 15.00 dan sonra olursa yada başka bir hafta sonu olursa mutlaka katılırım. yer neresi bu arada istanbulmu ?

ferrari tayfur bnmde acık lıse sınawlarım war meslekı acık senınkı neresı

GKN

27 ocak derken tarihi kim koydu??
metin koca foruma giremedi sanırım son bikaçgündür
yarın kendisiyle irtibaça geçip konu hakkında detaylı bilgiyi veririm:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla ben gelırım ama bnmde 26 27 ocak sınawlarım war 2 gunde 8 sınaw :(

tmmm GKN sen 27 ocak tarihinin kendisine uygun olup olmadıgını sor biz de haber alalım senden

GKN

dediğim gibi yarın haber veririm
metinkoca da rehmi beyle görüşüp uygun olduğu zaman öğrenicek
takdir edersinizki gönüllü ayrılan bi zaman, eğitim ve toplantı odası olacağı için
kendilerinin uygun gördüğü zamana ayak uydurmamız icab etmekte:wiinkk:

selamlar

bi kaçgündür forumla ilgilenemiyorum çarşamba günü 9 aydır beklediğimiz kızımız doğdu, adı Tuana (aprillianın bi modeli vardı böyle galiba), rüzgarın kızına rakip geliyor. :)

rahmi hoca ile en kısa sürede görüşüp haber vericem. cumartesi gününe denk getirebilirsek ve saat 18:00 gibi yaparsak daha iyi olur gibi geliyor bana, yine de detayları belirleyelim en kısa sürede, bu arada şubat tatili ne zaman ( şubatta mı :) )

selamlar

bi kaçgündür forumla ilgilenemiyorum çarşamba günü 9 aydır beklediğimiz kızımız doğdu, adı Tuana (aprillianın bi modeli vardı böyle galiba), rüzgarın kızına rakip geliyor. :)

rahmi hoca ile en kısa sürede görüşüp haber vericem. cumartesi gününe denk getirebilirsek ve saat 18:00 gibi yaparsak daha iyi olur gibi geliyor bana, yine de detayları belirleyelim en kısa sürede, bu arada şubat tatili ne zaman ( şubatta mı :) )

allah analı babalı büyütsün metin abim ... detayları senden bekliyoruz .. zaman tarih rahmi hocamızda uygun olursa ... güzel bir egitim ve paylaşım olur şimdiden teşekürler :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah analı babalı büyütsüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünnn=)):p ismide tatlı yerim ismini bea kucucuk kız bebek cok tatlı olurlar :p=)) tkrar Allahım analı babalı büyütsün

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Metin Abiiiii supersiniz! :mrgreen:

Allah anali babali buyutsun! Uzun omurler versin! :)

Saygilar.

çok iyi olur :cat: geçen yılda gelişim sürücü kursunda kemal berker güvenli sürüşle ilgili 2 saat power point sunmuştu. yeni başlayanda gelmişti, 40 yıllık motorcuda gelmişti. Yalnız onda en fazla 20 kişi katılabilmişti.(ücretsizdi)
bunda da bir kontenjan var mı?

Super Moderator
metin abi allah analı babalı büyütsün :rendeer:
c.tesi 15:00 sonrası ve pazar akşam 19:00 a kadar bende katılırım eğitime haberiniz olsun

tecrube nekadar olsada herzaman aksıkler olr zaman yer uyarsa ben katılıyorum

GKN

selamlar

hayırlı uğurlu olsun yoldaydı, geldi demek:)
Allah analı babalı büyütsün:rendeer:

eğitim için bi görüş bakalım hangi gün uygun kendilerine ona göre hemen bi organizasyon yapalım:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar