[İzmir-MT] Seferihisar Seferi Fotoları

Tam ekmek arası sucuk yedim... Yarım ekmek arası da sucuğa bastırılmış ekmek yedim... Ne var yani sucuğunuzun yağına azcık ekmeğimizi değdirdiysek:pr::pr::pr:

Daha ne olsun birader,malın en kıymetli yerlerini götürmüşsün.:queen::queen::queen:

Senden korktum vallahi:cherry:
Bir ekmek yerim sucukla,tabii ki yağının damlasını ziyan etmeden:wiinkk:
Sen 1+1/2 ekmek vaay vaaay vaaay yarasın :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
helal size izmir mt geziniz muhteşem olmuş orda olupta sizleri görmeyi çok isterdim bu aralar bağlandım sıkı çalışıyorum, aranıza yeniyüzler katımış,hoşgelmişler sefa getirmişler yakında tanışırız onlarlada,bugüzel gezi resimlerini bizede gösterdiniz emeklerinize sağlık katılımda yüksek olmuş,böyle neşeli gezi ve toplantılarınızın devamını dilerim.selam hepinize.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşlar resimlerin daha 3 te biri ni koyduk..Durun kaçmayın hemen...Asıl bombalar arkadan geliyor... Tarık la aykutta asıl resimler..:cat:

benim düldül le uzun yol yapmaya gözüm keserse ilk gideceğim yer izmir olacak..
umarım şöle bir "teras" toplantısına rastlarım..:)
o cafe ilk açıldığında takılırdık arada..ösledim izmiriiii...:pale:

paylaşım için teşekkürler..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar resimlerin daha 3 te biri ni koyduk..Durun kaçmayın hemen...Asıl bombalar arkadan geliyor... Tarık la aykutta asıl resimler..:cat:
kardeş kaçmıyoz biz 20 saat onlıeniz:p:p:pP ve merakla bekliyoruz çenen çalışacağına elin çalışsın

Son düzenleme:
cumaya 10-15 tane cd bas getir en sebilinden:queen:

gezıye gelmeyenlere yok o vıdeolardan aykut abı sağdece gelenlere ver sen :wiinkk::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

valla benımkıde ufak bısey ama gezılerden gerı kalmıyorum:p:p:p
gel gel sende gel....:queen::queen:

gellllllllll gellllllllllllll gelllllllllllllllllllllll İZMİR MT ye gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

gezıye katılım ucretsız ama caylar yenı gelenlerden:p:p:p:p

koymaya nıyetlenırlerse asıl bombalar gelıcek ama adamların nıyetı yok galıba:queen::queen::queen:

Daha ne olsun birader,malın en kıymetli yerlerini götürmüşsün.:queen::queen::queen:

Senden korktum vallahi:cherry:
Bir ekmek yerim sucukla,tabii ki yağının damlasını ziyan etmeden:wiinkk:
Sen 1+1/2 ekmek vaay vaaay vaaay yarasın :cat:

korksanda korkmasanda sucuk ıstemıyoz ama caylar senden:p:p:p:p:rendeer:

herkese laf attım cenem dustu sanırım herkese hayırlı aksamlar ben bornovaya kacıyom yolu dusen olursa beklerım alo deyın alıyım sızı balkon olursunuz batak ve pıstıde mıllete hesap kıtlıcem:queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:

Birde şey var yani , yeni gelen herkes, fırça kova ve deterjan bulunuyor da , sadece motorları yıkaması kalıyo. yeni gelen arkadaşlarımıza , yaptığımız bir kıyak bu yani kötü bir niyetimiz yok .:queen:

Çok güzel bir gezi olmuş, inşallah ilerde kendimide görürüm bu resimlerde :)

2-3 şubat gibi kısmetse İzmir de olacağım.
Büyük boy çaydanlık,tüp,bardak,çay şeker,bir miktar uscuk veeee meşhuuuur kanepe arabada her daim hazır.

Eeee bir de hava iyi olur da buluşup tanışırsak harika olacak galiba.:flower:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hele bi gel... Hava kötü de olsa bişeyler yaparız merak etme....:cat:
Bizde bir aktivite mutlaka bulunur...:p

Geldim ama kise yoktu

Sizlerle tanışmak ve kabul ettiğiniz takdirde gezinize katılmak için 20.01.2008 Pazar günü saat 10:50 de Balçova Kipaya geldim.Motorsiklet topluluğu göremedim ve çok üzüldüm.Yaklaşık 15 dakika gezdim park yerlerinde.Neyse bir dahaki sefere artık kabul ederseniz.İyi akşamlar.......

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sizlerle tanışmak ve kabul ettiğiniz takdirde gezinize katılmak için 20.01.2008 Pazar günü saat 10:50 de Balçova Kipaya geldim.Motorsiklet topluluğu göremedim ve çok üzüldüm.Yaklaşık 15 dakika gezdim park yerlerinde.Neyse bir dahaki sefere artık kabul ederseniz.İyi akşamlar.......

Mutlaka bir yanlışlık var..Bizler 11 gibi ordaydık... Hatta çıkmamız 12.30 u buldu..... Alışveriş falan yaptık....

İşallah birdahakine tanışırız... :cat::cat::rendeer:

Ben tam 11de ordaydım ilk gelen bendim zati ama motorlu kimse yoktuu sonradan Tuncer gelince kipanın park girişinde bekledik:cat: Neyse ya bi dahaki seferee inşş

2-3 şubat gibi kısmetse İzmir de olacağım.
Büyük boy çaydanlık,tüp,bardak,çay şeker,bir miktar uscuk veeee meşhuuuur kanepe arabada her daim hazır.

Eeee bir de hava iyi olur da buluşup tanışırsak harika olacak galiba.:flower:

İhtiyar hele sen burada ol , gerisi bize ait. sen MT nin eski üyesi olduğundan ve fikirlerinden çok faydalandığımızdan ' mıdır nedir bilemiyorum, ama sen motorları yıkamaktan yırttın gibi geliyo bana . tabii buna sayın modumuz karar verir , birde mangalcıbaşı . APV 41 zaten hakkını kaybetti ,bu hafta mazereti olduğundan maalesef ceza kesilemiyo ama en büyük ceza fotoları izlemesi. :bounce:

Ben tam 11de ordaydım ilk gelen bendim zati ama motorlu kimse yoktuu sonradan Tuncer gelince kipanın park girişinde bekledik:cat: Neyse ya bi dahaki seferee inşş

sana gelince sen iyi bakmadın sanırım ana caddede kaldın oysaki biz parkyerinde ağaç olmuştuk,kök saldık orada

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
İhtiyar hele sen burada ol , gerisi bize ait. sen MT nin eski üyesi olduğundan ve fikirlerinden çok faydalandığımızdan ' mıdır nedir bilemiyorum, ama sen motorları yıkamaktan yırttın gibi geliyo bana . tabii buna sayın modumuz karar verir , birde mangalcıbaşı . APV 41 zaten hakkını kaybetti ,bu hafta mazereti olduğundan maalesef ceza kesilemiyo ama en büyük ceza fotoları izlemesi. :bounce:

Abi ne demek...Taaa bursalardan kanepe getiriyor birde motor mu yıkatalım yaaa....:bounce::wiinkk::wiinkk:

Tozunu alsın yeter...:queen::queen::queen::queen:

Şaka yaptımmmmmm:queen::queen::queen:

sana gelince sen iyi bakmadın sanırım ana caddede kaldın oysaki biz parkyerinde ağaç olmuştuk,kök saldık orada

::blusssh: Pardon o zamn Rahmi abimm Geldiğimdeee parkıda dolaşmıştım oysaaa:queen:

İHTİYAR Sucuk mangall ayrıdaa kanepede denize karşı hemde güzel olurr valaaa :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
::blusssh: Pardon o zamn Rahmi abimm Geldiğimdeee parkıda dolaşmıştım oysaaa:queen:

İHTİYAR Sucuk mangall ayrıdaa kanepede denize karşı hemde güzel olurr valaaa :queen:

Naapacan lem kanepede?.....:queen::queen::queen::queen:

boş cd'im yok dvd ye yazmak lazım yada usb bellek gibi bişey'e...
olmazsa bu hafta toplantı yine rise cafe'de yapılsın ben getireyim elimdeki videoları ve diğer makina sahipleri de getirsin ellerinde ne varsa ordaki bilgisayarlara atar ordan isteyen istediğini alır...

bu arada moturum çıktı servisten :D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
boş cd'im yok dvd ye yazmak lazım yada usb bellek gibi bişey'e...
olmazsa bu hafta toplantı yine rise cafe'de yapılsın ben getireyim elimdeki videoları ve diğer makina sahipleri de getirsin ellerinde ne varsa ordaki bilgisayarlara atar ordan isteyen istediğini alır...

bu arada moturum çıktı servisten :D

Senin makinaylada resimler çekilmemişmiydi?...:cherry::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar