[İzmir-MT] Seferihisar Seferi Fotoları

Valla biz kumsalda ayak üstü yaptık o işi, birde kanepe olursa zaten şortumuz yoktu denize giremedik , uyuruz kanepenin üstünde . Ayrıca kanape o taraflarda tost gibi bir yiyeceğin adıdır , hatırladığıma göre:mrgreen:

Saate dikkat edin (TRT saatine göre ayarlıdır :p) hala kipadan çıkamadık...gelipte bulamayan arkadaşa kanıt mahiyetinde olup ayrıca toplanma yerlerinde ne kadar çok vakit kaybettiğimizin bir göstergesidir :)

Akkum'da TrTarık ve bikerboy beklerken...

Karizma yapmayın leeen....

Sucukları beleşe GetirdiKKK :))

Kumita45 ve böcek öğle yemeği için sucuk toplarken...

MT İzmir ailesi...(mangaldan ayrılıken çekildik...mangal yandıktan sonra karnım doyana kadar makinam olduğunu unuttuğum için aradaki mangal resimleri yok :p)

Masada uyuyanları alp_tunay yakalamış...Bu iki arkadaş (kim oldukları gözlerinden belii) yol boyuncada uyudu :)

SoooN.....

Son düzenleme:
bu gezinin organizasyonunu ankaranın en büyük organizatörlerinden ALP TUNAY üstlenmiş olmalı, takdire şayan bir gezi olduğunu düşünürsek ondan başka bu tür büyük organizasyonları yapabilecek türkiyede başka büyük tanımam, 70 lik bile ardından gelir eline sağlık aziz dostum güzel insan, iyiki varsın sen yüzyılın TRANS FERİSİN izmir mt seninle gurur duyuyor :rendeer:

s6002802vm4.jpg

Yalnızz ağaçları görenler verimsiz sanacak :queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Asıl fotolar Tarıkta... Bekliyoruz bakalım..... Ne zaman koyar zaman gösterecek....:silent:

Cengizcim tamamen ortak ve plan yapılmadan çıkılan bir gezi idi... Birbirimize alışmış olmanın verdiği rahatlıkla daha uzun km ler yapacağımıza inanıyorum....

Bu bahara ve yaza daha çok gezi yapıcaz... Daha renkli ve eğlenceli...

İltifatların için ayrıcana teşekkür ediyorum.. :rendeer::rendeer:

Beni sizler yarattınız.... Sizlere bakım istasyonları açıcam..Benzinler bedava olacak... Daha çok sucuk ağaçlandırmaları yapıcağız... Çağrıldığında mangala atlayan kuzular üreteceğiz....:queen::queen:

duyulmaz, Trtarık ve misskolpa sizlerinde tüm gün elinizde makinalar vardı çekip çekip arşivlemek yok...hadi bakalım tembellik yapmayın :p:p

Şimdi mutfaktan geldim,hanım ne yapıyorsun orada gecenin bir yarısı diyor.
Bende sucuklarla hatıra fotoğrafı çekiliyorum dedim.:queen::queen::queen:
Buralarda ağaçlar bu meyvelerden veriyor.:queen::queen::queen:

Beni sizler yarattınız.... Sizlere bakım istasyonları açıcam..Benzinler bedava olacak... Daha çok sucuk ağaçlandırmaları yapıcağız... Çağrıldığında mangala atlayan kuzular üreteceğiz....:queen::queen:

Hayırdır politikaya atılıyorsunuz galiba:queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne biliim bir anda aşka geldik işte.... Motorcuyuz ne de olsa..Çabuk gaza geliyoz...:queen:

YA valla ayecan ve diğerleriyle gelioruz ayarlanın:)
süpersiniz:cat:

beklerız ızmır herkese acık sız geleceğınızı bıldırın 1 hafta onceden organızator arkadaslar ızmır trafığını sızın ıcın kapatmak dahıl herseyı hallederler ıstersenız kortej bıle sağlarız:p:p:p:p

arkadaşlar bir EFSANE idi SUCUK AĞACI :queen::queen:

bu ağacı bulup fotolamışsınız dahada önemlisi mahsulünü mideye indirmişiniz :cat::cat::cat::cat::cat:
afiyet bal şeker olsun hepinize :cherry::cherry::cherry::cherry:

gezide içinize sinmiş :):)
bende fotolara bakıp :salut::salut::salut::salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar