vallahi ben hiç şikayetçi değilim.. adamdan adama göre değişiyor biniş şekline göre cillop gibi tertemiz suteklı sılıyorum temızlıyorum bakıyorum.. daha ılk servisine bile gitmedim izmir sogugunda bile hiç ayak marsı olmadan tık diye çalışıyor..
dediğim gibi sadece benzin istasyonu değişikliği yuzunden sadece 1 kere buji yağladı motorum.. oda bana 5 ytl ye maal oldu o kadar daha uzun yol yapmadım motor rodajda ycok yakıyor suan 200 kuruş yakıyor buda canımı acıtmıyor deil ama zevkine bindiğim içinde pek fazlada koymuyor açıkçası.. yaz gelsin bi çeşme bi kuşadası olay tamam dır...
inşallah servisten bişey demezler 50 km sonra ilk servisine gidicem.. herkez castrol koy diyor.. ama bilen varmıdır bilmiyorum.. delfi diye bi şirket var yabancı motorların motor yaglarını uretıyor.. 4 zamanlılar için özel yagı var ondan koymayı dusunuyorum bişey fark edermi acaba :S
merhaba gursus ...2000 ytl (plaka +ruhsat vs...) motorumu gördüm üzerine bindim ve anladım ki hayat onda ! artık bende R S ciyim.... 2008 MODEL ALIYORUM SİYAH
iyide 2008 model rs yokki hepsinin ruhsata işlenişi 2006 model çıkışlı.. ama tabi 2006 yılında uretılen ılk rs lerle suan uretılenler bir değil.. nasılmı fark ettım mesela ılk alanlar hava fılıtresıne sunger yok koyun dıyordu.. benım aldıgımda hava filitresinde kendılıgınden sünger vardı.. mesela aynaları bi tel tutuyor dıyorlardı ılk alanlar ama benımkı surekli dukkana sokarken kapı girişine 100 kere carpmasına rağmen daha hiç kırılma olmadı =)))
ben motoru ekım ayında aldım.. o zamanda 150 ZC çıkmıştı... aldıgım yer dedı bak dedı bu 2007 model son cıkan model 151 rs dekı motor hatalarını bunda duzelttıler ve 2007 model olması ıyı dedı 1 yıl fark var arada dedı bence 150 zc al dedı.. 40 ytl fark var diye tutturdu.. bende dedım herhalde bu 150 zc leri satamıyo elinde kaldı bana kakalamaya calısıyo diye düşündüm

gıcıklıgına 150 zc yi almadım

gittim 151 rs yi aldım iyikide almısım cok memnunumm.. zaten 150 zc de köy motoru gibi one abi ya uzay mekiği =))))))))