abicim çok şahane olmuş gezi sizinle olmak isterdim ama ne diyiyim muzooooo allah seni bildiği gibi yapsın harikasınız yakışır mt izmire daha nice gezilere saygılar:rendeer:
abi bu mt izmirde geyik bitmiyor yarın beni 24 saat nöbet bekliyorrr....ben kaçarrr...valla yarım metre sağımda yatağım gözüme o kadar güzel gözüküyor anlatamammm....he he heee....:cat:
harika bir geziydi ben çok zevk aldımmm...bu arada aykutum çok güzel motor kullanıyorsunnn....:cat:
hersciklere iii geceler....
Sizin köyde sosisler o kadar irimi?....:queen::queen::queen::queen:
Sucuğu sormuyom....:queen::queen::queen: Salamlar nasıldır sizin orda ki?.....:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]Burda tuncer neye bakıyor dersiniz?....:queen::queen::queen::queen:
abi bu mt izmirde geyik bitmiyor yarın beni 24 saat nöbet bekliyorrr....ben kaçarrr...valla yarım metre sağımda yatağım gözüme o kadar güzel gözüküyor anlatamammm....he he heee....:cat:
harika bir geziydi ben çok zevk aldımmm...bu arada aykutum çok güzel motor kullanıyorsunnn....:cat:
hersciklere iii geceler....
inşaat-top-kaçmak-inşaatçı-....... tobe tobe adamı gunaha sokmayın aksam aksam![]()
Topu kaçıncı katta yakalamıştın bekircim?...:queen::queen::queen:
Süper bir şey olmuş bu gezi yaaa :cat:
Güzel gezi... Alp abi senide MT tişörtlü görmek nasip oldu en sonunda![]()
Havalar böyle güzel giderse hep görürsün....:cat::cat::cat:
Şort olsaydı denize de giricektik....![]()
İnşaata topun kaçtığından beri hidayete ermişsin lem....:wiinkk::wiinkk:puhahahhahahahahahaahah allah senı bıldığı gıbı yapsın abı:queen::queen::queen::queen:
İnşaata topun kaçtığından beri hidayete ermişsin lem....:wiinkk::wiinkk:
Hadi anam sabah namazına az kaldı..Sen uyu....:cat::cat: