[İzmir-MT] Seferihisar Seferi Fotoları

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gittik gezdik döndük.... Fotoları buraya koyuyorum.... Ama biraz sürecek sanırım yüklemem.....

Güzel resimler çektik..Hemde bol.... :cat::cat:

Fotolar az olmuş ama güzel bir gün geçirdiğiniz belli yol ve sonunda mangal emeğinize sağlık

Moderatör (forrap)
Şimdi bu geziye ne yazılır ki :cherry:
Ömrümüz uzuyor böyle günler sayesinde,iyi mi kötü mü bilmiyorum ama..

Mükemmeliğin doruklarında bir geziydi,çok eğlendik..
Neredeyse 12 saat birlikteydik ya,farkettim de ailemle bir ayda bu kadar görüşmüyorum :)
Yine olsa yine yaparım :p
Bol kahkahalı,bol uscuklu,bol fotoğraflı,bol temiz hava ve manzara enjekte edilmiş bir gündü..
Ne diyim,daha nicelerine :cat:

Gelen,gelmek isteyip gelemeyen herkese teşekkürler :rendeer:

Cengiz abim,gelebilsen çok güzel olacaktı..Valla sen olsan iki kat artardı gezinin tadı :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Akşama kadar hatta akşamda yedik yedik gezdik....:p:p

Daha foto var... Ama zaman alıyo işte....:cat:

:pr::pr::pr::pr::pr::salut::salut::salut::salut::salut:
başkada bir şey diyemiyorum gözüme duman kaçtı boğazımdada gıcık var ( ağlamıyorum boğazımdaki şeyde sanırım ekmek kırıntısı :salut:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bütün bunlar 3 sosıs ıcınmı :p şaka valla güzel olmuş bea:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bütün bunlar 3 sosıs ıcınmı :p şaka valla güzel olmuş bea:p

Onlar sosis değil...Usucuk... O gördüklerinin 10 katı kadar pişirildi.... Orda 2 kişinin yemeği var.....:cat::cat::cat:

Çengiz cim çok aradı gözler seni.... Çok acaip eğlendik.... Ama bekirin topunun inşaata kaçması her tarafımın gülmekten ağrımasına yol açtı....:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Ulen sucuk ekmek yerkenki fotomuza bakarken imrendimm yine canım çektii yaa:queen:

Moderatör (forrap)
Fotoğraflar güzel,ama daha çoook foto gelir :) Bunun 20 katı çekildi :p
En çok foto çekilen buluşmalardan biriydi :)
Alper abi şu güneş batımı fotolarını koy da millet karizma görsün :pBide millet nerede olduğumuzu anlasın :p FBI a bile haber vereceklerdi neredeyse :p Bende diyodum ölsek kimsenin umurunda olmaz,ne çok sevenimiz varmış meğer :salut: (Hayır mangalı yapmadan önce olsa ve malzemeler bizde olsa anlıyacağım :queen: )

Ama bekirin topunun inşaata kaçması her tarafımın gülmekten ağrımasına yol açtı....:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Hala boğazım ve çenem ağrıyor gülmekten :queen::queen::queen::queen:
(Gerçi bizim boğazımız çenemiz ağrıyor yine,bide Bekir i düşünmek lazım:queen: )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Onlar sosis değil...Usucuk... O gördüklerinin 10 katı kadar pişirildi.... Orda 2 kişinin yemeği var.....:cat::cat::cat:

Çengiz cim çok aradı gözler seni.... Çok acaip eğlendik.... Ama bekirin topunun inşaata kaçması her tarafımın gülmekten ağrımasına yol açtı....:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

asırı sosıse benzıo napıyım :p=))

Ahh be Cengizz abii vidyoları ve diger resimleri görmeden iç geçirmeye başlamaa bencee:cherry:
Abii Aykutumunn bi ekmeğin arasına kebap sıkıştırıp yerkenki fotosunu hiç görmek istemiyorummm yavv:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar