[MT İstanbul] 19.01.2008 Cumartesi Kağıthane de toplanıyoruz

yenilen pehlivan doymazmış olümmm, rovanşa bekleriz:cherry:

yalnız espirisi bi yana tabu daki hareketle anlatmaya çalışan kurrabiye canavarı kırmazı mahlukat yerine birbirimizi kullanmamız iidi:queen:

olm ne deşifre ediyosun kendini şimdi burda ????? :mrgreen::queen: ( kukla)

yalnız espirisi bi yana tabu daki hareketle anlatmaya çalışan kurrabiye canavarı kırmazı mahlukat yerine birbirimizi kullanmamız iidi:queen:

evet ama anlatımı daha kolay oldu :mrgreen:

MARtımı ??? Kormu O hikaye tam 1 saatimizi aldı sozde beyın fırtınası yapcaktık beynımız durdu :queen::queen::queen::queen:
selçuk sen ne zaman uyandın :mrgreen:

Abi ben ne zmn uyudumkı gorduk fotolarda horladıgını horul horul horluyodun tophane ınledı be :).... :queen::queen::queen::queen:

hehehahhahahaha :queen::queen: ((((:) selcukum hoşgeldin be yaww

adam uyumadıki resmen öteki tarafa gitti geldi .. dürt dürt dürt bi insan uyanmazmı beaaa gaflet uykusumudur nedir .. :mrgreen:

hehehahhahahaha :queen::queen: ((((:) selcukum hoşgeldin be yaww

adam uyumadıki resmen öteki tarafa gitti geldi .. dürt dürt dürt bi insan uyanmazmı beaaa gaflet uykusumudur nedir .. :mrgreen:

Saol abım hosbulduk nasılsın :))))) Abı sana bı pm atmıstım :) bakabılırmısın heheheh adam ne horladı be o bıse deıl tophanedekı elemanı nasıl kaldırdım hala hayret edıom ama nankor hala %50 ındırım yapmadı :)...

Uyandırdığın için indirim yapmadı zaten :p

:queen::queen::queen: Terbiyesiz adam :)))) O bıse deılde adam nasıl horluyodu ole sankim dısarda ruzgar varmıs gıbı hüüü gıbı horluodu bı anda kesın hoho lar geldi Zannettım :) Ama adam da cakal hesap kagıdını cebıne koymus etrafta bulsaydın kahvelerı sılerdım vede oraletlerı :))....

:queen::queen::queen: Terbiyesiz adam :)))) O bıse deılde adam nasıl horluyodu ole sankim dısarda ruzgar varmıs gıbı hüüü gıbı horluodu bı anda kesın hoho lar geldi Zannettım :) Ama adam da cakal hesap kagıdını cebıne koymus etrafta bulsaydın kahvelerı sılerdım vede oraletlerı :))....

yanlız tek horlayan emin degildi ya neyse :mrgreen::mrgreen:

dsc05872zk2.jpg

canım ayecim en azından ben tek eşliyim..
tokalı fotoların yakıyo nasıl gözden kaçımırşım bennnnnnnn :queen:

canım benim en azından ben evliyim sana böyle bi olay olsa kanıtlığacağın bişey yok evlende gel canımmmmmmmmmmmmmmm:queen:

aye cim sana ne yaptılar böyle :salut: şaşırdım

evlisin diye kurtulacağınımı sandın:cherry:

geri dönüşümüzde köprüde ogs den kaçak geçtim tamer sağolsun muhteşem artçıı :)

rola ( yusuf&öner ) ve ozrace biz ogsden geçince arkadaşlar malum kgs hesabı biraz geç geldiler ne bir film yaptılar gişeyi tıkadılar
...

seni şikayet ettik dostum o yüzden geciktik:cherry: işin şakası kgs de kuyruk vardı bendede kgs olmasına rağmen dayanamayıp cem_ali nin yanından kaçtım:queen:

teşekkürler ümmet abi
bizim içinde güzel bi gün oldu
ayrıca eldivenler de 10 numara. uzun yolda ellerimin üşümesi en büyük sıkıntılarımdan biriydi
böylece bu sıkıntıdan da kurtulmuş oldum.

o sorunu bende yaşıyorum ne eldiveni aldın dostum:silent:

abi bu aradaa işten çıktım :(
ve derdim var benim buraya yazıyorum muhasebeci olan bu işlerden anlayan varsa bi yardım etsin sigortamızı yatırmamışlar
konuştuk ama vermiyorum gibilerinden konuştu 3 kişi işten ayrıldık pazartesi dilekçe falan vercez sigortaya ama bilen anlayan varsa ne olur bi pm ( özelmesaj ) atsın

ben sana msj atıcam birine sordum bugün:wiinkk:

tuğçe cim yeter artık,seni onun bunun motorunun üstünde görmekten sıkıldık al artık kendi motorunun üstünde poz ver:cat:

Evet güzel bir geceydi.Eve gelene kadar biraz donsamda :)Buarada erdinç plat olsun Cem ali olsun tanışmakdan memnun oldum.İsmini hatırlayamadım keeway spuer shadowlu arkadaş :) YRB 125 kullanan başka diğer bir arkadaş isimleri ve nicklerin bilmiyorum :) crayzboyone ilede son anda tanışma fırmastımız oldu ayak üstü.Neyse bir dahaki sefere daha çok konusma fırsatımız olur umarım.:cat:İsmini hatırlayamadım diğer arkadaşlarada burdan selamlar.:rendeer::rendeer:
"""yol kenarında beklerken bizi geçtiler""" yahu abi biz köprü çıkışında vedalaştık seni göremedik sen önden astırıp gitmişsin sanırım.Sonra ilerde durduğunuzu gördük fakat bu seferde biz durana kadar 500m geçti :) Durduk ama birşeye yaramadı. :pale:Arkadaşlığın için çok teşekkür ederim.:rendeer::rendeer:

o ismini hatırlayamadığın kişi benim dostum.görüşemedik evet ama olsun bidahaki buluşmada görüşürüz nasılsa:wiinkk:

abi motür bozuldı, buji yağlandı sanaraktan söküp temizliyim dedim
tabi sıcak olduğu için tutamadım elinde motorun içine düştü:)
her ne gariptirki 20 dakkaya yakın motorun içinde buji aradık bulamadık, en son muharremin süper fikrine uyarak motoru ters çevrip salladık gene içinden düşmedi:queen:
sonunda şans eseri gözümüze çarptı bulduk ve yolumuza devam ettik:p

yalnız ben ROLA nın sonunu iyi görmüyorum
onu acil bi toktora götürelim ki dünyadaki kadın nüfusuna bi kişi daha katılmasın:queen:

gökan cım sat şu motoru sen sat.ya bu motorda yada sizde (muharrem vs...) bi şeylik var:queen:
rola hakkındada sana katılıyorum:cat:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yemin ediyorumki sırf geyiksiniz haa :mrgreen:

Hade ordan..
O kadar gerideyken yakalayıp sizi geçtik diye gurur mu yaptın velet :p
Ne de güzel yendik ama, pekte güzel yendik :cherry:

Hee.. O hile yapınca ben farkettim mesela :)

Mesela hile kısmı nı kabul etmek zor ....
Hileye zayıf insanlar başvurur...
:)
Hile yapmamıza hiç gerek kalmadı ...
Kalsayduk yaparmıyduk ? Hayatta işimiz olmaz :)

********* Martı *************Efsane hikaye ama geç saatlerde gitmiyor :wiinkk:

Denemen bile hata olur :) bence :queen:

Gökhan el bombası gibisin .... :)
Yanlış bir kişi yanlışlıkla PİMİni çekecek bir yerlerde :))

S6301654.jpg

zuhahaah aaaa 2 zamanlı buji arıyorum bayandan temiz olcak varmı bilen kimde var?????

konu tarafımca da araştırılmakta :queen::queen::bounce:

gökhan,semih,muharem yolkenerında gene bişeyler çevirmişler ama çözemedik

Bunların abazalıktan gözü dönmüş yer , mekan , zaman tanımaz olmuşlar
Motosikleti de alet ediyorlar birde...:cherry:

S6301644.jpg

Ben döndüm abi sorun yok, diğerlerini boşver :queen:

Abi niye insanları kandırıyosun???
Kim demiş Mavi Haliçte bitti diye :queen::queen:

ben nerden bileyim sizin ordan sonra berduş takılcağınızı teyzecim ben gecenin orda biteceğini tahmin etmiştim ama yanılmışım hemde büyük yanılgı,çok afedersiniz.:p:p:pr::pr::bounce::bounce:
:
Ordan sonra Asıl mesele başladı zaten :)

Yahu uyku mahmurluğu bana yakışmış, daha güzel çıkmışım.. Neden acep :queen:

Bir kaç adet daha far ama onları koymadım :))

Son düzenleme:

GKN

ben istifa ediyorum abi, bırakın üstüme oynamayın bu kadar:p
hoş aradan çekilsem bunnarın ipi iice kaçıcak, dizginleri elde tutim en iisi:mrgreen:
hanedan 12 o resimde sadece muharrem teker yapıyo abi, bende artçısıyım sizin içiniz fesat:cherry:
benim pim im i bilmem ama
bu gidişle gazoz kapağını açtırıcaz birine
boşunamı elimde çamlıca gazozuyla o kadar poz verdim:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar