[MT-İZMİR] 20 Ocak 2008 SEFERİHİSAR Seferi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hehe aynen ya Bizim grup mangal potansiyeli en yüksek olan gruptur sen gel helee her halukarda mangal hazır olur:mrgreen:

benim yarın gezide olabilme ihtimalim ev taşınmasından dolayı suya düştü fakat motorun rodajı için yol yapmayı düşünüyorum öğleden sonra size eğer kuşadası tarafında olursanız katılma ihtimalim olabilir saygılar sayın MODUM :rendeer:

benim yarın gezide olabilme ihtimalim ev taşınmasından dolayı suya düştü fakat motorun rodajı için yol yapmayı düşünüyorum öğleden sonra size eğer kuşadası tarafında olursanız katılma ihtimalim olabilir saygılar sayın MODUM :rendeer:

boşver abi sen dayımı ver forrapıma o yapar rodajınııı....:cat:

Moderatör (forrap)
İHTİYAR,sen gel yeter ki.Bizde mangal da hoş sohbette tükenmez..
Tanışmaktan memnun olacağım(z).

Saygılar bizden abi:rendeer:
Valla gelebilmeni isterim.Ben bile çok lazımmışım gibi ne zıplamalar yaptım yarın gelebilmek için :)Ahh aah..
Ev taşıma işi için yardım lazımsa ayarlayalım bişeyler :cat:

boşver abi sen dayımı ver forrapıma o yapar rodajınııı....:cat:

Abi rodaj hassas bir konu ve bence herkes rodajı kendisi yapmalı ki içine sinsin..
Ben ne kadar iyi rodaj yaparsam yapayım,içime sinmez.Bir insan makinasını kendi açmalı :cat:
En güzeli yarın vakit bulursa Cengiz abim kopup gelsin dayısıyla,yolda iyi bir sohbet ederler..O kadar zamanlık yol arkadaşı malum,bana bazı sırlarını açmayabilir dayı efendi :cat:İçini iyice döksün...

gençler (alptunay hariç) gezi ayrıntıları belli mi..?
balçovada buluşuyoruz sonrası hakkında plan varmı..?
ben ziple geliceğim için soruyorum çok fazla km olursa zor olabilir benim için :cherry:

Moderatör (forrap)
Seferihisar tarafına doğru gidip mangal yapacağız Aykut..
Ama bu grubun yola çıktığında 200 km den aşağı yol yapmayacağını düşünerek yap planlarını :)
Zip e bişey olmaz,en sağlam makina sendeymiş daha ne olsun :)

gençler (alptunay hariç) gezi ayrıntıları belli mi..?
balçovada buluşuyoruz sonrası hakkında plan varmı..?
ben ziple geliceğim için soruyorum çok fazla km olursa zor olabilir benim için :cherry:

kardeşim benim, yedekte birde er-5'in olduğunu unutmaaa....:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aramızda üşüdüğü için gelmek istemeyen bayan üyelerimiz de varmış... Hatta şu an okuyor bitanesi.....

Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
alp_tunay+, digi_boy26, gureli, miss kolpa+

Aksine hava tam gezi havası... Kesinlikle üşünmez... Aksine terlemezseniz iyi....:cat:

allaaa ne güzldir oralar şimdi. ben tek gıda sendikasının pansiyonunda kalmıştım 15gün. yanımızda saha vardı. oteller filan. :) fotoları bekliycem merakla.. eskişehirden selamlar kazasızsürüşler. :)

allaaa ne güzldir oralar şimdi. ben tek gıda sendikasının pansiyonunda kalmıştım 15gün. yanımızda saha vardı. oteller filan. :) fotoları bekliycem merakla.. eskişehirden selamlar kazasızsürüşler. :)

teşekkürlerrr digi_boy26....sanada yeni kar lastiklerinle kazasız sürüşlerrr...:cat:

yarın gorusmek uzere arkadaslar ben %90 gelıyorum %10luk kısımıda ablamı hastaneye kaldırmıslar ona saklıyorum:pale::pale:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yarın gorusmek uzere arkadaslar ben %90 gelıyorum %10luk kısımıda ablamı hastaneye kaldırmıslar ona saklıyorum:pale::pale:

Sen ablanla kal..Aklın orda kalmasın.... :cherry::cherry::cherry:

Çok büyük geçmiş olsun dileklerimizi ilet.... Acil şifalar.:rendeer::rendeer::rendeer:

Ne Alaybey i ne Tansaşı...:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan
1674 caminin sokağı deyin de düşüp bayılayım şimdi:queen:

Börekçi açar o saatte birer boyoz da götürüverin sıcak çayla.:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Fazla karıştırma birazdan akraba falan çıkıcanıız....:queen::queen::queen:
Çok akraba iyi olmaz.... :cherry::cherry::cherry:

akrabanın hası az olanıdır.... :queen::queen:

abi sen ne yapıyorsun google earth denmi bakıyorsun cadde nolarına....:queen::queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar