[MT-İZMİR] 20 Ocak 2008 SEFERİHİSAR Seferi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm millet yanlış anlayacak şimdik...:wiinkk::wiinkk: Bilmezki şadırvanda motoru yıkadığımı...:cherry::cherry::cherry: Bu günde hocaya yakalanmadık....:cherry::cherry:
Ama müezzin gördü aşağı inene kadar uçtum...:queen::queen:

Sırat Köprüsünden geçerken o er-5 yanında olmayacak ama. O hoca, müezzin hatta o caminin tüm cemaati seni bekliyor olacak

Motosikleti
Forza250-cygnusL
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...-vermesin.html

Arkadaşlar Gökmen Gök adlı motorcu arkadaşımız için Aramızda para topluyoruz... Toplantıya gelemeyecek arkadaşlarımız varsa gelen bir arkadaşla gönlünden kopanı yollarsa Hem bizi hem de arkadaşımızı mutlu eder....

Toplantı günü ayrıca açıklamalar yapılacaktır.....

http://www.motosiklet.net/forum/tazi...-vermesin.html

Arkadaşlar Gökmen Gök adlı motorcu arkadaşımız için Aramızda para topluyoruz... Toplantıya gelemeyecek arkadaşlarımız varsa gelen bir arkadaşla gönlünden kopanı yollarsa Hem bizi hem de arkadaşımızı mutlu eder....

Toplantı günü ayrıca açıklamalar yapılacaktır.....

bence bir de hesap numarası açalım. Millet oraya isterse havale eft gibi şeyler yapsın. benim işbankası hesabı bu iş için uygun isterseniz kullanabilirsiniz.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bence bir de hesap numarası açalım. Millet oraya isterse havale eft gibi şeyler yapsın. benim işbankası hesabı bu iş için uygun isterseniz kullanabilirsiniz.
Mete nin açtığı topikte banka hesap numaraları var... Valilik açmış... Dileyen ordan da yapabilir....:cat::cat:
Maksat bi faydamız dokunsun...:cat::cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Mt izmiri motorun altına biraz büyütüp uzatarak yapsan daha süper olacak....0 Saol lem ... Emeğin için....:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yazıyı ön tekerle arka tekere parelel yatık şekilde yaz... Kırmızı boğmuş yazıyı... Biraz daha kalın siyahla %25 daha kısaltarak yazarsan süper olur...

Seni yoruyoruz ama?....:salut:

Bu da benim hoşuma gitti ama Alper abi bunuda beğenmezsenn..:p Serhata söyleriz olmazsa o bişiler bulur :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Fadılcık kaydettim 3 ünüde.... Teşekkürler eline sağlık.... :rendeer:

sulamamışlar ağacı kurumuş :p yarın çıkar ortaya merak etme toplantı ve yol var dedinmi dayanamaz FİLİZLENİR :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Küstürdünüzmü yoksam çocuğu?..... :silent:

valla ben bişey yapmadım senin ağacına. ama geçen benim figo dibine bişeyler yapıyordu malum köpek işte kaldırmış bacağı suluyordu. o yüzden kurumuş olmasın

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sayfa dip yapmış..... Hele herkes bir okusun bakalım...arada güncelleyin yawww...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sayfa dip yapmış..... Hele herkes bir okusun bakalım...arada güncelleyin yawww...:p

ya paşam sizde 1. buluşmayı yapmadan 2.sinin başlığını açıyorsunuz :queen: Bari buluşma resimlerine nazar boncuğu takın yoksa gözüm kalıo bak :p

ya paşam sizde 1. buluşmayı yapmadan 2.sinin başlığını açıyorsunuz :queen: Bari buluşma resimlerine nazar boncuğu takın yoksa gözüm kalıo bak :p

ee napalım bizde böyle. milletin kanı bitli yerinde durmuyor ki. gelecek haftanın planı şimdiden yapılmıştır ama topic açılmıyor. İzmir MT yerinde durmaz. Nerde mangal nargile çay muhabbet biz ordayız. Seni de bekleriz birgün. atla gel dönmezsin bir daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar