[MT-İZMİR] 20 Ocak 2008 SEFERİHİSAR Seferi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoooo....:p
Hani tantanları kaldırdılar ya orada bir heykel vardı Bombacı Ali çavuş duruyormu kaldırdılarmı yazdan beri annemlere gitmedim de.:cherry:

Yoooo....:p
Hani tantanları kaldırdılar ya orada bir heykel vardı Bombacı Ali çavuş duruyormu kaldırdılarmı yazdan beri annemlere gitmedim de.:cherry:

abi orada bir heykel olduğunu biliyorum ama metro çalışmalarından dolayı kaldırılmış olabilir yarın unutmazsam dikkat edeceğimmm....iii geceler ben yatıyorum yarın bi 300km'yi deviririz evelallah...:cat:

ben daha yeni geldim ewe miss kolpayı el birliğiyle kandırdık ama biz sabahtan bi urla kampüs yapçaz önce ordada işlerimiz var biraz açılalım hem
size güzelbahçe seferihisar yol ayrımında katılırız 12 ye doğru sabaha görüşürüz

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi orada bir heykel olduğunu biliyorum ama metro çalışmalarından dolayı kaldırılmış olabilir yarın unutmazsam dikkat edeceğimmm....iii geceler ben yatıyorum yarın bi 300km'yi deviririz evelallah...:cat:

Metro çalışmalarından dolayı heykel Zorunlu izine ayrılmış...Kendisi şu anda rodosta tatildeymiş....:queen::queen:

Yarın görüşürüz....:cat::cat:

hadi yaa üzüldüm bekirrr....%10 luk ihtimal verdiğine göre önemli birşey yok sanırımmm....:silent:

Sen ablanla kal..Aklın orda kalmasın.... :cherry::cherry::cherry:

Çok büyük geçmiş olsun dileklerimizi ilet.... Acil şifalar.:rendeer::rendeer::rendeer:

saolun abılerım solunum cıhazına bağlamıslar grıp olmustu cıerı ıltıhaplanmıs bıraz once konustum ıyı gıbıydı yarın gelıyorum telefonla arar halını sorarım molalarda:cat::cat:

günaydı millet ben kalktım ve güzel bir kahvaltı ardından aykutla buluşup geliyoruzzz....:cat:

biz kalktık yolumuzu aldık bile şuan gülbahçede iyte kampüsündeyim yolda buraya gelirken 10-15 motorluk bi motosiklet grubuna katıldık onlarda karaburuna gidiyolarmış bizden sonra devam ettiler. miss kolpa nın yapması gereken bazı ölçümler var o işlerini halletsin 11 gibi burdan seferisar yol ayrımına doğru gelicez sizle orda buluşuruz tabi siz bunları anca eve gelince okuyabileceksiniz:p

Süpperrr bi gündüüü ...Zati fotolar ve vidyolar herşeyi anlatacakk:cherry:
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürlerrr,ayrıyetten dönüş rotasını bana göre ayarladıgındann herkese teşekkürrr:)
Ne yedıkkk beaa amaa:queen:

ben evdeyım mıllet zuppppeerrrrr bı gundu bol kahkahalı bol sucuklu:p:p
herkese sonsuz tesekkurler gelmeyenler ve gelemeyenler de fotolarla yetınsınler:):)

Oo Bekirim boyum kızıl sakalımda gelmişşşş Ulen bekirr bizi bulamayacagın üzerine bahse girmişti Alper abile Tuncayyy.Helal olsun sanaa:queen:

:queen:bende evdeyim arkadaşlarrr....benim km. saati 287 yazdııııı....300 yapamadıkk yaaa tühhh.....

Tuncay kim la?..... :silent::silent:
Ooo şaplakçımızda gelmişşş:pr::pr:

Tuncerr bee harbi tuncay nerden çıktııı haa bizim komşular gelmişti bize ordan karıştııı amanınnn bu aforoz edicek şimdi bizi nese konuya flashbackle dönelimm:cherry:

Oooo millet dökülmeye başlamışş:cherry:

geldik geldik
sabahtan yaptığım bornova-iyte kampüs seferinide eklersek bugün 360kmde biraz fazla yapmışım 1.5depo bitirdim yaw ::150::maşallah bana::coool::
süpper ötesi bi gezi oldu özellikle gümüldür-kuşadası arası acayip keyfliydi:wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar