cem_ali
arkadaşla beraber gelicez yolda tanışıcaz zaten yabancılık çekmezsin merak etme ama ilk oldugu için biraz garip olucak banada oldugu için
valla şimdiden heyecan sardı....
cem_ali
arkadaşla beraber gelicez yolda tanışıcaz zaten yabancılık çekmezsin merak etme ama ilk oldugu için biraz garip olucak banada oldugu için
lem emin sen rahatsızmısın:queen::queen::bounce:
Hehh iyi barim.. Beni kırmayacağını biliyodum kuzum :wiinkk:abi bende kesin geliyorum, şehir dışı seyahati pazara kaldı, geceden çıkıcam yola, yalnız dikkatimi çeken bişey buluşmanın saati yyok, 7 demi kapıthanede olalım:silent:
Yaa evet aslında ismini yazdırmayanlar yer kalmıyosa ayakta kalsın.. İsim yazdıranlar otursun.. Burada sorun olmaz ama tophanede öyle yapalım artık.. İsim yazdıranla yazdırmayanın bi farkı olmalı dimi ama :queen:evet rezervasyon ile alıyolar içeri![]()
Bende sizle birlikte gelmek istiyorum.. Beni biri alsın.. Buluşma yerinin orda evim.. Alın beni, kozyatağında buluşalım buluşma yerine tekrardan gelelim olmas mı :queen::queen::queen:hoop millet biz buluşma günü saat 18:00da erdincpolat, cem_ali, erdo2002 ve ben kozyatağından yola çıkıcaz
bizle beraber gelmek isteyenler pm felan atsın.
yalnız ben belini kastetmemiştimhe abi ya Allah senden razı olsun, hiç kimse sormicak sanıyodum, geçen bi domates kasası kaldırdım kaç gündür belimde feci bi ağrı var :mrgreen:
yalnız ben belini kastetmemiştimr:
r:anlamışındır canım
sendemi rahatsızlar adayısın pınar sanada geçmiş olsunNeyse ümmet abi, bize geçmiş olsun demek düşer..
Geçmiş olsun ümmet abi..:cherry:
sendemi rahatsızlar adayısın pınar sanada geçmiş olsun(teyze)
Ümmet abi,oradan mavi haliçe geçeriz dedin.mavi haliç dediğin yer neresi nasıl gelinir...
İlk toplanma yerini kaçırınlar veya geç gelecek olanlar için soruyorum(örnek ben)
Saygılar.
Halıcıoğlundaki askeriyeyi biliyosun sanırım..
Işıkların yanında hemen..
Askeriyenin karşısında iskele var vapur iskelesi..
Biliyosun dimi?
Hıhh işte orda![]()
Bilmiyorum ama bu kadar tarifte yeter sanırım.Sora sora bağdat bulunurmuş.
Baktım bulamıyorum çeker sahile bir balık ekmek yer dönerim:cherry:
olur sevinirim...:cat:zahmet olmasın...Ben sana pm atıyım numaramı.. Bulamazsan ararsın tarif ederiz :cat:
Halıcıoğlundaki askeriyeyi biliyosun sanırım..
Işıkların yanında hemen..
Askeriyenin karşısında iskele var vapur iskelesi..
Biliyosun dimi?
Hıhh işte orda
Miniaturk dolaylarında gelecekler içinde şöyle anlatıyım.. Miniaturk e sırtınızı verdiğinizde sağ tarafımınız denk geldiği yönden devam ediyosunuz, bi alt geçitten geçeceksiniz.. Alt geçitten çıkınca hemen sağa yanaşın çünkü dönüş pek görülmüyo kaçırılmaya müsait..
Sağda gemiyi görüceksiniz zaten :wiinkk:
ne günlerde bee halıcıoğlundaki şubeden sulız kağıdımı almiştim 2 gun sonrada askere gıtmıstım :queen:
blackpanther sen kac gıbı gıdıceksın ?
Hayırdır yine mi gelicen yoksa??:cherry:
Her buluşmaya geliyosun, bıkmadın mı :queen::queen: