cumartesi ben yokumki
herkesin haberi var senin yok sanırım
yarınki akşam buluşucaktık ya onu sorduydum ben:queen:
Kıvırrrrr
cumartesi ben yokumki
herkesin haberi var senin yok sanırım
yarınki akşam buluşucaktık ya onu sorduydum ben:queen:
yemedi yavvv:silent:
:mrgreen::mrgreen:
ümmet abi crayzboy selçuk' u listeye iki kere yazmışsın, gidip sonra bi daha mı gelecek :mrgreen:
seviniriz abi yap yap :mrgreen:Bir sürprizde ben mi yapsam
Yani gelerek![]()
evet büyük bir ihtimalle o yüzden dir :mrgreen:Kardeşin yaşı ufak ama cüssesinin maşallahı var
Heybetine saygıdan 2 kişilik gösterilmiş listede :wiinkk:
Kardeşin yaşı ufak ama cüssesinin maşallahı var
Heybetine saygıdan 2 kişilik gösterilmiş listede :wiinkk:
kankam tencerem geliyonmu sen :queen: geliyosan geçriken benide alda geç :queen:
süprizciler kervanına bende katıliim
tencere sende yoksun , al teflonu gelin abicim
şu metal parçasınıda sıkıştırın bi yerlere
kaya34 ben süpriz yaptın sayıyıorum annadın sen onu![]()
euphrates le jesse neden yazdırmamış adını?
tencere sende yoksun , al teflonu gelin abicim
şu metal parçasınıda sıkıştırın bi yerlere
kaya34 ben süpriz yaptın sayıyıorum annadın sen onu
gelmessen nazar ederim yapışırsıın bi duvara:queen:
bide metin koca yı gööremedim, topic imi görmedi yoksa gelemicekmi bilgi versin kardeşim daha tavla rovnşı var
ahanda DCR yok, olm kızlar gelicek dedin sen gelmiyosun
yazdır bakim adını hemen..
2. köprüden
Bak en kolayını söyliyim.. 4.Levent otobüslerini bul, son durakta in, alt geçiti görüceksin.. Alt geçitin üstünde kalmaya devam et, ordan seyrantepe topkapı minibüsleri geçiyor, atla birine profilo anadolu teknik lisesine gidicem de kapısında bırakırlar seni..
4.Leventte son durağa gitmiyor devam ediyorsa söyle şoföre seni 4.Leventte indirsin, karşıya geç yine seyrantepe minibüslerine bin..
1.köprüden
Zincirlikuyu yada mecidiyeköyde in, beşiktaş tafafından gelen 62,62G,63..
Şişli tarafından 64,65,65G otobüslerine bin, son durak okulun yanında..
hayal gördün galiba hani nerdeümmet abi crayzboy selçuk' u listeye iki kere yazmışsın, gidip sonra bi daha mı gelecek :mrgreen:
Pinarr cok sagol, cok mersi, cok tesekkur! :rendeer:
Supersin! :cat:
hayal gördün galiba hani nerde![]()
abi bugün kızıltoprakta beyazlı bi zeulsun gördüm.atıcaktım bi kamyonete de dedim bir dahakide adını yazdırım gelmesse yer belli nası olsa o zaman hallederiz dedim:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
valla gkn ım söz vermiim belkim gelemem diye şeyettim yaw yoksa yazdırmazmıyım kısmet artıkın bu buluşmada kaçmaz hani ((dadından yinmez
ok o zamab bekliyouz kardeşim:cat:İsmimin olması aldatmasın hocam gelicem kısmetse.. Bu organizasyonun Ramazan versiyonu geçen senenin en iyilerinden biri olmuştu.. Umarım bu ondan da keyfli olur..
(Ulan harbiden o buluşma ne harika olmuştu.. Sabah 5 te falan bitmişti.. Oda ben mideden rahatsızlandığım için..Ona rağmen güzeldi:rendeer: )
çok güzel, yerinizi ayırttık bekliyeceğiz:wiinkk:2007 haziran ayından bu yana yazılarınızı ve sohbetlerinizi büyük bir keyifle okuyorum. Kısmet olursa bu ilk katılımım olacak.
sen kaptın bu işi:cherry:evet hepinizi bekliyoruz valla, isim isim sayarsak uzun sürer kısaca herkes gelsin işte
gkn yani ngk nın dediği gibi; alayını alın gelin :mrgreen:
abi bende kesin geliyorum, şehir dışı seyahati pazara kaldı, geceden çıkıcam yola, yalnız dikkatimi çeken bişey buluşmanın saati yyok, 7 demi kapıthanede olalım:silent:hayal gördün galiba hani nerde![]()
benim motordur muhtemelen kaldırımda.öle bişi yapıcağın zaman söle yardım ederım bende :mrgreen: