Hoca beraber gidelim.Beni bekle beraber akalım.siz kapışmadan biz beraber gitmeden bahsediyoruz![]()
en iyisimi ben başka adamlar bulim kendime aklı yerde olanlardan![]()
Hoca beraber gidelim.Beni bekle beraber akalım.siz kapışmadan biz beraber gitmeden bahsediyoruz![]()
en iyisimi ben başka adamlar bulim kendime aklı yerde olanlardan![]()
Hoca beraber gidelim.Beni bekle beraber akalım.akalım derken.)Kaçda buluşalım carrefourun orda saat 17:30 da buluşalımmı?tam önünde.Uyarmı sana:silent:
ya şöle bir durum var yeri tam bilmiyorum ben ama buluruz problem degil aye ve marv yarışmaktan bahsediyolarki bu bize uymaz yani birbirimize uymayız bize uyacak arkadaşlar varsa eger toplu halde(beraber demek istedim) gitmek isteyen; saat 19:00 da buluşma yerinde oluruz. ama öncesinde nerde toplanırız diye düşündüm derken adaşımdan bir cvp kozyatagı carrefour un oraya gelmeden eski ptt hastanesi vardı şimdi otobüs duragı oldu orası orda buluşuyoruzzz herkese duyuruluurrrr
gelmek isteyenler saat 18:00 de dediğim yerde olsunlar ben orda bekliycem 18:00 kadar gelen gelir gelmeyen kendi bilir eger bu konu hakkında birşey sölemek isteyen varsa msn den yada özelden msj atsın
he bu da tel numaram 0554 737 65 86 arayabilirsinizde anadolu yakasından gelmek isteyen herkesi bekliyoruzzz
abicim caracalı zorlıyacağız biraz.erdoo adaş aynen dediğin yer 129T ve 129K otobüs durakları mercedes otobüslerin oldugu durak saat 18:00 ordayım bekliyorum bende kanuni caracal var chopersiyah zaten orda başkası olmaz en azından tel numaramı yazdım olmadı ararsın yada sende ver bendede bulunsun 100 kmh bile çok 80 90 giderizz
herkes bekarmı geliyo buluşmaya![]()
herkes bekarmı geliyo buluşmaya![]()
eğer öyleyse bi süprizde senden mi olacak bekarlara?????
Naapıcan herkesi, Kemalle Emin bekar sana yeter :queen:
anlamadım canım bişeymi demek istedin?
anlamadım canım bişeymi demek istedin?
yok başbaşa gitçez ya bi çift bizmiyiz die sormak istedim:queen::queen::queen:
noollduuuu:cherry:
Yoo ben işten çıkıp tek gidicem araç bırakıcak :queen::queen:
sana acımıyorumi millete acıyorum:cherry:
ondan susuyorum:cherry:
annadın sen onu:cherry:
(02:25) gökhan: gökhan oto-ileti: yokuss.. pokuss...
(02:25) gökhan: sabah kaçta kalkıcan
(02:26) Pınarr: iş yok yarın
(02:26) gökhan: hee
(02:26) gökhan: izindesin
(02:26) Pınarr: yess
(02:26) gökhan: o zaman sen kalkmassın
(02:26) Pınarr: olabiler
(02:26) Pınarr: muhtemeldir
yarın evdemi çalışıon, iş yeri arabala evdev kağıthane servisimi yapıo:queen:
Yarın cuma deli
Buluşma Cumartesi :queen:
Hadi bu da sana kapak ossunn :queen::queen::queen: