[MT İstanbul] 19.01.2008 Cumartesi Kağıthane de toplanıyoruz

bi aksilik olmadığı sürece orda olucam.buluşma kaçta olacak arkadaşlar?anadolu dan kimler gidiyor.olmazsa buluşup gidelim

ozi toprak bende gidicem kagıthaneye benimde aklımda var aslında hep beraber toplanıp gidelim voltran misali olsun :p ben yarın motoru bakıma sokuyorum ki c.tesi problem olmasın bakımı geldii çünkü km geçirmiyim istiyorum eger kagıthaneye beraber geççmek isteyen varsa msn den konuşalım yada mail atabilirsiniz :) ben hazırım şimdiden

bu arada süpriz e az kaldı ümmet abiii

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Son düzenleme:
bu süprizler isimlerini yazdıranlara mı var ? yoksa gelip gelmiyeceği belli olmadığı isim yazdırmayanlar geldiklerinde süprizlerini alabilecekler mi?????

Ümmet abı benım süprizim cok buyuk olmasın kalbıme ıner sonra... sonracım bılıosun tosun gıbı cocugum benı yerden de kaldıramassınız :) Şöle ufagından bı 125 scotor alsan yeter :) :queen::queen::queen::queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi bugün ki yardımın için çok teşekkür ederim, yarın arayıp bilgi veririm abi :rendeer:
sorunyok emin mesele yapma

bu süprizler isimlerini yazdıranlara mı var ? yoksa gelip gelmiyeceği belli olmadığı isim yazdırmayanlar geldiklerinde süprizlerini alabilecekler mi?????
hayır uğur gelip gelmemek önemli değil,öncede sölemiştim dünkü tolantıdada sölemiştim gelenlere vercem gelemeyenlerinkinide gördüğüm zaman vercem yettği kadar .hiçkimse işinigücünü aksatmasın

Ümmet abı benım süprizim cok buyuk olmasın kalbıme ıner sonra... sonracım bılıosun tosun gıbı cocugum benı yerden de kaldıramassınız :) Şöle ufagından bı 125 scotor alsan yeter :) :queen::queen::queen::queen::queen:
tmm sengel gerisi kolay:p:bounce::bounce:

Son düzenleme:
erdo2002,ozrace,erdincpolat,ben,muharrmkpnr hepimiz gidiyorsak toplanıp öle gidelim.biz aYe abiye takılıp gidicez buluşalım öyle gidelim.

erdo2002,ozrace,erdincpolat,ben,muharrmkpnr hepimiz gidiyorsak toplanıp öle gidelim.biz aYe abiye takılıp gidicez buluşalım öyle gidelim.

marv bana uyar yeterki saat kaçta nerde buluşucaz o sölensinnn :)

tamam banada uyar saat 18 de buluşma sanırım.17:30 gibi buluşalım nedersiniz:)yada 17 de.Yalnız ben 16:30 çıkıyorum ona göre uygun bir vakitte ayarlıyabilirseniz sevinirim.İşden çıkış saatim o saatlerde.

abi bak kapışıcaz daha.güvenmiyosan kendine baştan söle:queen:

Neyse bundan sonraki bulusmalarda ismini verenleri de ekleriz.
Benim adim Tamer.

Diger konu, abi adres bilgilerini gordum. Ilettigin icin cok cok tesekkurler. Ben bunun disinda bilenlerden tavsiye rica ettim. Yani Kozyatagi'ndan oraya en kisa yoldan nasil gelinir bunu merak ediyorum. O taraflara otomus mu isler minibus mu isler, hat isim / no nedir nereden kalkar, bilmiyorum. Eger kimsenin bu konuda bir fikri yok ise artik sora sora Bagdat bulunur, bismillah diyip yola cikarim.

Yani ozetle olay su: Kozyatagi'ndan geliyorum ve tabanvayim. Siz bu durumda olsaydiniz oraya nasil varirdiniz?

Tesekkurler.
2. köprüden
Bak en kolayını söyliyim.. 4.Levent otobüslerini bul, son durakta in, alt geçiti görüceksin.. Alt geçitin üstünde kalmaya devam et, ordan seyrantepe topkapı minibüsleri geçiyor, atla birine profilo anadolu teknik lisesine gidicem de kapısında bırakırlar seni..
4.Leventte son durağa gitmiyor devam ediyorsa söyle şoföre seni 4.Leventte indirsin, karşıya geç yine seyrantepe minibüslerine bin..
1.köprüden
Zincirlikuyu yada mecidiyeköyde in, beşiktaş tafafından gelen 62,62G,63..
Şişli tarafından 64,65,65G otobüslerine bin, son durak okulun yanında..
doğru orası mekanım ama yetişemedım bende şaşkınbakkaldaydım dun akşam fakat ordan karşıya geçtim arkımı bıraktım dönüşte yardırarak geldim ama gitmiştiniz hatta km telım bile koptu 180 fln basmısımdır :queen:

ümmet abi ama öle değil işte benim pek boş vaktim yok gerçekten, var ama geç saatlarde oluyor :p aslında senınlen tanışmıstık sanırım tophanede
iş yerımede beklerım arklar çok sevınırım emınımkı sızınde hoşunuza gıdıcektır :cherry::cherry:
Harbi yaa senin dükkan neydi?? Bizimde hoşumuza gider mi???
ben ayarladım herşeyi bi işaretin yeter,adam çok zayıflamış bak onagöre üstümüzde kalmasın:p:p:p

hepsinin adını bilmediğim için rumuzlarını yazdım,yola çıkınca tel edersin yardımcı olrum adres için,yazmıştım zaten adresi.
Abi daha fazla zayıflama ihtimali yok.. Bi iskelet zayıflasa zayıflasa ne kadar zayıflar ki :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar