[MT İstanbul] 19.01.2008 Cumartesi Kağıthane de toplanıyoruz

2. kopruden geliyorsan eger okmeydanı sapagından cık. ordanda kağıthane tabelasından ayrıl yolun sonunda ışıklardan sola dön dümdüz ilerlesağda göreceksin pınarın lisesi yazıyor :D.
1.kopruden geliyorsan kağıthane çıkışından çık ilk sağdan aşağıya doru ilerle yolun bitiminden sağa dön devam et solda göreceksin pınarın lisesi yazıyor :D.
umarım doğru tariftir :D

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
...hepsinin adını bilmediğim için rumuzlarını yazdım,yola çıkınca tel edersin yardımcı olrum adres için,yazmıştım zaten adresi.

Neyse bundan sonraki bulusmalarda ismini verenleri de ekleriz.
Benim adim Tamer.

Diger konu, abi adres bilgilerini gordum. Ilettigin icin cok cok tesekkurler. Ben bunun disinda bilenlerden tavsiye rica ettim. Yani Kozyatagi'ndan oraya en kisa yoldan nasil gelinir bunu merak ediyorum. O taraflara otomus mu isler minibus mu isler, hat isim / no nedir nereden kalkar, bilmiyorum. Eger kimsenin bu konuda bir fikri yok ise artik sora sora Bagdat bulunur, bismillah diyip yola cikarim.

Yani ozetle olay su: Kozyatagi'ndan geliyorum ve tabanvayim. Siz bu durumda olsaydiniz oraya nasil varirdiniz?

Tesekkurler.

tamer ben tam olarak yerini bilmiyorum ama kağıthane merkeze yakın olması lazım, kozyatağından edirnekapıya gelirsin, ordan topkapıdan seyrantepeye giden mavirenkli minibüslere binip kağıthane merkeze en yakın yerde inerek gelebilirsin sanırım, daha iyi bilen biri varsa anlatsın lütfen ben tahminen konuşuyorum çünkü de :)

Son düzenleme:
tamer ben tam olarak yerini bilmiyorum ama kağıthane merkeze yakın olması lazım, kozyatağından edirnekapıya gelirsin, ordan topkapıdan seyrantepeye giden mavirenkli minibülere binip kağıthane merkeze en yakın yerde inerek gelebilirsin sanırım, daha iyi bilen biri varsa anlatsın lütfen ben tahminen konuşuyorum çünkü de :)

Ben arabayı alabılırsem arabayla gelcem onun ıcın sıze haber verırım derımkı seyrantepye gelın ben sızı gotururum ama haber vercem hemen sey yapmayın arabayı alabılırsem :) oke ... Alırsam seyrantepye gelırsınız ben sızı goturum ama ınsallah alırım sız dua edın :)...

bakın sırf bu buluşma için işi gücü bıraktım bugün motoru servise getirdim bakıma:)murat abi bizi unutup 300 le gitmezse ordayız:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Neyse bundan sonraki bulusmalarda ismini verenleri de ekleriz.
Benim adim Tamer.

Diger konu, abi adres bilgilerini gordum. Ilettigin icin cok cok tesekkurler. Ben bunun disinda bilenlerden tavsiye rica ettim. Yani Kozyatagi'ndan oraya en kisa yoldan nasil gelinir bunu merak ediyorum. O taraflara otomus mu isler minibus mu isler, hat isim / no nedir nereden kalkar, bilmiyorum. Eger kimsenin bu konuda bir fikri yok ise artik sora sora Bagdat bulunur, bismillah diyip yola cikarim.

Yani ozetle olay su: Kozyatagi'ndan geliyorum ve tabanvayim. Siz bu durumda olsaydiniz oraya nasil varirdiniz?

Tesekkurler.
eğer ben kozyatağından veya kartaldan gelcek olsaydım şöle gelirdim.önce taksime gelirdim.ya 46 ç ye biner sondurakta inerdim yada 48 n ye biner kağıthanede inerdim. ve ümmet abiye tel ederdim gelir beni alırdı.bukadar basit yani.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya buluştuğunuz güna bak cumartesı akşamı ? nasıl geleyım ben :) işim olmazsa surprız yaparım inş.mıllette benı ulan bu yazıyor yazıyor ama gelmıyor dıye dusunuyor ama halbukı 1 gram bıle alakası yok

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ya buluştuğunuz güna bak cumartesı akşamı ? nasıl geleyım ben :) işim olmazsa surprız yaparım inş.mıllette benı ulan bu yazıyor yazıyor ama gelmıyor dıye dusunuyor ama halbukı 1 gram bıle alakası yok
neyalan diiim ben aynen öle düşünüyom:p:p:p:queen::cat:

ben tophanede gordum bikere o bzm hatamzdı ilgilenemedik ama fenerbahce mekanım dedin ondada sattın:queen:

ümmet abi bi google earth fln bsyler kıvırttırsanda birine murat abi basıp gaza giderse elimizde bi yol olsun:cherry:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Debyraj kolunu taktım abi, ben önden uçarım siz arkadan beni takip edersiniz, hep beraber gideriz:p

ben tophanede gordum bikere o bzm hatamzdı ilgilenemedik ama fenerbahce mekanım dedin ondada sattın:queen:

ümmet abi bi google earth fln bsyler kıvırttırsanda birine murat abi basıp gaza giderse elimizde bi yol olsun:cherry:

doğru orası mekanım ama yetişemedım bende şaşkınbakkaldaydım dun akşam fakat ordan karşıya geçtim arkımı bıraktım dönüşte yardırarak geldim ama gitmiştiniz hatta km telım bile koptu 180 fln basmısımdır :queen:

ümmet abi ama öle değil işte benim pek boş vaktim yok gerçekten, var ama geç saatlarde oluyor :p aslında senınlen tanışmıstık sanırım tophanede
iş yerımede beklerım arklar çok sevınırım emınımkı sızınde hoşunuza gıdıcektır :cherry::cherry:

Son düzenleme:
doğru orası mekanım ama yetişemedım bende şaşkınbakkaldaydım dun akşam fakat ordan karşıya geçtim arkımı bıraktım dönüşte yardırarak geldim ama gitmiştiniz hatta km telım bile koptu 180 fln basmısımdır :queen:

ümmet abi ama öle değil işte benim pek boş vaktim yok gerçekten, var ama geç saatlarde oluyor :p aslında senınlen tanışmıstık sanırım kağıthanede

iş yerımede beklerım arklar çok sevınırım emınımkı sızınde hoşunuza gıdıcektır :cherry::cherry:

abi gecenlerde bisey yazmıslardı galiba senn iş yeri için senmiydin o:silent:
ayıptır sorması iş neydi:p

ümmet abi cumartesi kesin ordayım benn:cat:
pınarın evi yakın almas beni almazsa magma ile gelirim...

abi gecenlerde bisey yazmıslardı galiba senn iş yeri için senmiydin o:silent:
ayıptır sorması iş neydi:p

sormasana olm ayıp:mrgreen:
hem hatunlarıda istemedi:queen:

Son düzenleme:
hatunlarıda ıstemedim derken şimdi şey neyse hadi :) bayanlar daha çok geliyor iş yerımede şimdi nasıl desek aslında demesek daha iyi :mrgreen:

ama türkiyede en ciddi en kaliteli en hijyenik mağaza biziz hepinizi bekleriz :cat: etilerde de mağazamız mevcut.reklamımıda yaparım ıcabında :cherry: ama adımız 9 a çıkmasın tabi :)

abi bugün kızıltoprakta beyazlı bi zeulsun gördüm.atıcaktım bi kamyonete de dedim bir dahakide adını yazdırım gelmesse yer belli nası olsa o zaman hallederiz dedim:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

bi aksilik olmadığı sürece orda olucam.buluşma kaçta olacak arkadaşlar?anadolu dan kimler gidiyor.olmazsa buluşup gidelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar