[MT-İZMİR] 20 Ocak 2008 SEFERİHİSAR Seferi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi kere o mangalda malzeme eksik. ekmek nerde,sucuk nerde, domat, yeşillik vs nerde. çok çalışman lazım pier çoook

Moderatör (forrap)
Yarın gezi var,topic güncel kalsın :)

İyi haftasonları,yarın görüşmek üzere:)

Moderatör (forrap)
Haydaaaa :farao:

Çalışan adama da bu söylenmez ki,küfür gibi..

Yol yapasım var zaten deli gibi.

Neyse,sana iyi yolculuklar abi,dikkatli git gel :) İyi yap keşfi..Alp_Tunay ım Kristof Kolomb um :)

Neyse Tuncer acıdım sana ben güncel tutiiim bari konuyu :p

pierzig eline sağlık..en güzeli bu olmuş bence..:cat:
859621tq6.gif
Karakatürü ben yapmadım sadece yazıları ekledimm:cat:

Bu arada Karabağlar tayfası nerde buluşuyoruz.Benim bi önerim var Gaziemir otobanının girişine ne dersiniz.(Yıldızın olduğu yer)

Moderatör (forrap)
Vay be,cidden koca gün mesaj yazan olmadı :) Bunalıma giriyordum bir tek ben buradayım diye:)İyi oldu zig..

Moderatör (forrap)
Bende aynı düşüncedeyim :)
Gezsin tabi herkes,böyle havaları kaçırmamak lazım(gerçi İzmir imin havası hep güzel).

Yarın karşılarım artık bende yol ihtiyacımı :)..
Yarın hava bozuk olursa bozulurum ama bu bozukluğa,zaten bütün gün burada oturduğum için bozuğum kaderime,psikolojim bozuldu ama bu mahpus kaderim bozulmadı :p

Bu sözler ne böyle olummm yoksa tarz değiştirip arabekse mi geçiş yaptınn :queen:

Arkadaşlar pazar günü akşam nişana gitmem gerekiyor k.yakada ama gündüzden yanınıza gelirim.
yarın görüşmek üzere diyorum özledim hepinizi.

Yahu ben çocukların yarı yıl tatilinde,yani önümüzde ki hafta sonu İzmire gelmeyi planlıyordum siz bu hafta mangal yapıyorsunuz,olacak iş değil kaçırdık yani desenize!!!!

Yahu ben çocukların yarı yıl tatilinde,yani önümüzde ki hafta sonu İzmire gelmeyi planlıyordum siz bu hafta mangal yapıyorsunuz,olacak iş değil kaçırdık yani desenize!!!!

abi senin açin rahat olsun bizim MT İzmir ekibinde mangal muhabbeti bitmez...:queen:

tek eksik öle motosiklete kanepe falan yükleyemiyoruz anlayacağın tek eksiğimizzz....kanepeee...:queen::queen:

sende az değilsin abi bakıyorum uscukları götürüyonnn...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar