Yok paşam yanlış demedim ama 100 000 km biraz abartılı olmuş

Birde sana kafasına göre muhalefet olanlar için yorum yapmayayım dedim..
aslında abartılı değil , bak sana yine mehmet abi (boy)'dan alıntı yapayım,
@Prometheus
Kullananına bağlı ki sport alanlar genelde yüksek devirlerde kullanıyorlar o yüzden motorları ölmüş olabilir.
Racing motorun diğer motorlardan çok farkı yok. Aksine motor, şasi, fren sistemi gibi her konuda diğer motorlara göre teknolojik olarak daha ileride olduklarından motorlarında sorun çıkmaz. Zaten racing bir makinayı zorlayarak motoruna pek zarar veremezsiniz. Üreticiler tüm bu koşulları göz önünde bulunduruyorlar. Örneğin devir göstergesinde bulunan kırmızı çizgi geçildiğinde motor otomatik olarak gazı keser. Bu konuda en önemli olan şey, motora iyi bakmak, bakımlarını aksatmamaktır. Bunları yaptığınız sürece pek birşey olmaz. Bir motor alacağınız zaman motoru zorlamalarından değil, motora bakmamalarından korkun.
peki shadow ben abilerimin yazılarını okuyarak vermiştim bu cevabı..Hatırlıyorum başka bir konuda 60000 den hayır gelmez diyorlardı.
Sorarım sana bugüne kadar en fazla kaç km ye gelmiş racing gördün ve neden vasıta sitelerinde böyle yüksek km li motorlar satılmıyor?
mehmet abiden alıntıda olduğu gibi anlıyoruz ki normal 600cc motor ne kadar km yapabiliyorsa 600cc racing ler de yapabilir.
DİPNOT; KM oynaması dahil değildir. Evet haklısınız piyasada birçok km si oynanmış motor var o yüzden 100.000 km lerde racing göremiyoruz malesef

ale: yani bakımları tam oldukça motoruna iyi baktıkça gittiği kadar gider.
Tekrardan mehmet abi(boy) ile aramda geçen ufak muhabbeti yayınlayayım ,
B-ben
M-mehmet abi
B:mehmet abi 600cc racing ler kaç km gidebilir ?
M:sınırsız
B:nasıl oluyor ya nasıl sınırsız gidebiliyor ? anlayamadım da ?
M:classic otoları düşün,50 yaşında ve hala sapasağlam olanlar var.Motorları da bu gruba sok , bakımlarını yap , sorun oldumu servise git her türlü sorununu hallet gözün gibi bak ömür boyu kullan.
B:sağol abi