ne olacak bu 40.000 kmyi geçen 4 silindirlilerin hali böyle

vallaha bence de motosikletten ya da motor aksamından anlamayan arkadaşlar yanlış yorumlarla piyasanında yanlış şekillenmesine sebep oluyorlar bilerek ya da bilmeyerek...
40.000 kmyi geçmiş olan racing motor alınır arkadaşım,ama burada kriter o 40.000 kmnin nasıl yapıldığıdır,önceki sahibi bilinçli bir kullanıcıysa,motorunun bakımlarını itinalı bir şekilde yaptırabilecek maddi durumu varsa ve malına değer veriyorsa gönül rahatlıyla alıp rutin bakımlarını yaptırarak aynı özeni göstererek daha binlerce km sorunsuz kullanabilirsin,yani demek istediğim bildiğin tanıdığın bir motorsa alabilirsin.birde piyasada modeline göre kmsi düşük cazip motosikletler vardır,genelde anlamayan bir çok arkadaşta bu beyan edilen kmye aldanır.size iki örnek vereceğim...
ben yetkili bir otomobil servisinde servis danışmanı olarak çalışıyorum,şu anda servisimizde yatan şanzıman dağıtmış bir otomobil var 2001 model...12.000 ytl ye 1 hafta önce galeriden alınmış ve
kmsi de 120.000 civarı,dışarıdan albenili görünen bir araç,müşterimiz aracı almak için kredi çekip imkanlarını zorlayan bir memur...araçta şanzımanla ilgili yaklaşık 3500ytl civarı masraf var,şimdi sıkı durun;bu araç müşterimiz satın almadan önce eski sahibi tarafından şanzıman arızasından servisimize getirilmiş ve biz arızasıyla ilgili tüm yapılması gerekenleri söylemişiz ve yaptırılmadan teslim alınmış ve o zaman
kmsi de 270.000 miş,yani bu aracı malesef bu zavallı memur müşterimize kandırarark satmışlar.:cyclopsan
bir diğer örnek;2005 yazında samimi bir arkadaşım sıfır km yamaha R1 aldı ve 3 ay sonra yaklaşık 9000 km civarında satmak zorunda kaldı,şu anda aynı motor 3. ya da 4. sahibi tarafından yine satılık ve ilandaki kmsi malesef halen 9000 civarında

r:
bu km düşürme operasyonlarının sorumlusu sahtekarlıkları yapan şahsiyetlerdir elbette ama 40.000 kmde motor alınmaz diye düşünen ve bunu empoze edenlerin de bu şartların oluşmasında etkisi vardır diye düşünüyorum,haksızmıyım