kış geldi motorlara hala biniyor musunuz yoksa ?

herzaman.soguk, yagmur farketmez atesleme beyinlerine dikkat edilmesine katılıyorum.yanımda 1 tane yedekt var.bu konuda tecrubeliyim

haftanın 7 günü üzerindeyim.. e full kıyafet tabii, zuzaylı gibi biniyorum.. özellikle kışın GÖRÜNÜRLÜĞE dikkat.. reflektif bant tavsiye ederim arkaya ve yanlara...

Bn 16 yaşındayım sabhlrı binmiyorum. Her gece sabah 6.30 a kadar motora biniom. Ve sorada annem glio hdi servisn gldi okula gec klcan dio .. :cherry:

inşallah birgün bnde okula motorla giderim ...:cat:

kullanıyorum arkadaşlar ben kıyafetleri giyince arkadaşlar bana atom karınca diye şaka yapıyorlar
herkese selam

kışın motora binmek ve asya t1 de beyin.:silent: yaw bu topiği sen açmışın bari sen değiştirme konuyu.:farao: neyse topık senın soru senın asya t1 senın:cherry: :p

Donmus bi vaziyette eve geliyom tamam motoru bıraktım tovbe diyorum.
Ertesi gun otobuste sucuk vaziyeti sıcaktan,sıkıntıdan ölüyorum.
Motorsuzda hic olmuyormus diyip tekrar kürkçü dukkanina dönüyorum.
bu boyle gidip duruyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben yağmurda soğukta farketmiyor heryere motorla gidiyorum. motorsuz gidince daha çok ıslanacağımı ve sıkıntı çekeceğimi düşünüyorum, trafikte, kalabalık duraklarda otobüslerde sıkıntı çekmekten iyidir :)

bende alanyadayım ve burda kış yok gibi birşey :) kullanıyoruz yani, sende kullan yağmurda güzel olur...

erkek ister -30 da motora binmek yok babam bızım buralarda motora binmek ne kelıme motor yan yan gidiyor 30cm karda bi kere denedim çıkardım şimdi ise motoru gorunce ellerim üşüyo bacaklarım donuyo vs

Olum ne sazansıznız yaw durup durup nerden çıkardınız bu topici 2 ne ikisi 3 sene öncenin topici töbe töbe

Olum ne sazansıznız yaw durup durup nerden çıkardınız bu topici 2 ne ikisi 3 sene öncenin topici töbe töbe

3 sene olmus :cat: ama onemlı bır konu benım motor suanda kıs uykusunda kısın ugrasmak ıstemıyom butun parcaları hazır toplamaya usenıyom gb bır sey acele etmemye calısıyom yatsın bıraz daha yağmurda bınmem ama asla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar